Mindenmás

Napi pakk, vasárnap: elkapták a szegedi posta – és boltrablót, Szeged felé tart a zuhé

Hogy mi kell egy igazán klassz vasárnap reggeli rajthoz? Egy pihentető alvás, majd egy jó kávé, megspékelve egy lendületes Napi Pakkal a Szeged365.hu-n! Ha igazán nagyot akarsz menni, 20-25 fekvőtámaszt még nyomj mellé, garantált lesz a friss, energikus ébredés!

Ha igazán vagány vagy, a Napi Pakk után még kocogni is elmész, mondjuk a ligetbe, mint a fotón látható szegedi párocska. Hm…?

ELKAPTÁK A SZEGEDI CLYDE-OT, BONNIE NÉLKÜL

Csütörtökön egy álarcos férfi megpróbálta kirabolni a Csongrádi sugárúti postafiókot, sikertelenül. Szombaton a Dugonics Temető melletti virágboltra csaptak le, ezúttal sikerrel. Az eset után egy órával már meg is lett az elkövető, a legnagyobb meglepetés pedig akkor jött, amikor kiderült: a két fickó egy és ugyanaz a személy. Nagy piros pont a szegedi rendőröknek, gyors és szép munka volt!

Valahogy sorsszerű, hogy az elkövetőt pont a Bonnie és Clyde sztori végének 86. évfordulóján csípték el, nem? A legendás gengszter páros végzetéről ITT írtunk, az 51 éves szegedi rablóról pedig az alábbi cikkünkben:

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK…

…Nektek:

  • Eszter
  • Eliza
  • Vince
  • Simon
  • Mária
  • Zsófia
  • Szimonetta
  • Simeon
Ezt a fotót már a jó öreg Hungiban lőttük… tényleg indul az élet Szegeden! Aztán csak óvatosan…

SOPRON FELŐL JÖNNEK A FELHŐK SZEGEDRE

Sajna egy kis időre eltehetjük a nyári ruhákat, borús, csapadékos napok következnek, alig magasabb, mint 20 fok körüli hőmérséklettel Szegeden. A Napfény Városára egyébként ma még biztosan nem érvényes az ország több pontjára, a viharok miatt kiadott figyelmeztetés.

Bővebben:

SZÜLINAPOS ARCOK, ÉVFORDULÓK, MIEGYMÁS

79 éve született Bob Dylan amerikai rock sztár, többszörös Grammy-díjas zeneszerző, 75 éves Priscilla Presley amerikai színésznő, Elvis ex-felesége, a Csupasz pisztoly sorozat sztárja. Ezt a jelenetet amíg élünk, nem felejtjük:

LAZA SZOMBAT? NEM NÁLUNK!

Rengeteg friss hír futott be a Szeged365.hu szerkesztőségébe tegnap, össze is kaptuk a legfontosabbakat! Íme a szombati “best of Szeged”:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb