Kikapcs

Felrobbantotta az internetet a szegedi pipacsmező! Tényleg büntetik a fotózkodókat?

Felrobbantotta az internetet a szegedi pipacsmező! A térségben élők elárasztották a közösségi felületeket szebbnél-szebb képekkel és érzelmes gondolatokkal a piros és lila színekben pompázó mezőről. De vajon tényleg bünteti a rendőrség a mezőt letaposó szelfizőket?

Az álhír pillanatok alatt több, közösségi média felületen is végigfutott, mi pedig arra a kérdésünkre, hogy a pipacsmezőt rendeltetés szerűen látogatják-e az érdeklődők a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályától a következő választ kaptuk:

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei az Ön által említett helyszínen és időszakban nem intézkedtek. Amennyiben a közlekedők az adott terület környezetében a közlekedési szabályokat betartják és cselekményükkel kárt nem okoznak, indokolatlan a rendőri intézkedés. Amennyiben a rendőrség bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetését észleli, intézkedik.

Fotó: Szabó Dávid

A Napfény Városának határában elterülő csoda, amelyről a Szeged365.hu exkluzív galériával rukkolt elő, tehát továbbra is szabadon megcsodálható, mi viszont arra kérünk: csak a kijelölt útvonalon járva pásztázd a szemet gyönyörködtető virágokat.

A Szeged365.hu exkluzív képei alább tekinthetőek meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb