Sport

Mikler? Radivojevic? Maqueda? Bánhidi? Vagy mindannyian? Kik lesznek tagjai az idei BL álomcsapatnak?

18 csapat 50 játékosával kezdődik meg a férfi kézilabda Bajnokok Ligája idei Dream Team szavazása. Az európai szövetség (EHF) igaz súlyosan belenyúlt az idei kiírásba, és a legfontosabb kérdések nem a pályán, hanem a fehér asztal mellett dőltek el.

A MOL-Pick Szeged így lemarad a Final 4-ról, 4 játékosuknak, Mikler Rolandnak, Bogdan Radivojevicnek, Jorge Maquedanak és/vagy Bánhidi Bencének így is lehetősége van a kiírás álomcsapatába kerülni.

A Veszprém csapatából 6 játékos indul ugyanezen a szavazáson, míg a magyarok közül a jelenleg a lengyel Wisla Plockban játszó Szita Zoltán esélyes a legjobb fiatal kategória megnyerésére.

A férfi BL a csoportkör után, a rájátszás első fordulója előtt szakadt félbe a koronavírus-járvány miatt, majd az EHF április végén úgy döntött, törli az egyenes kieséses szakaszt. Ezért december 28-29-én rendezik Kölnben a két csoport első két-két helyezettje, vagyis a spanyol Barcelona, a francia Paris Saint-Germain, a német THW Kiel és a Telekom Veszprém részvételével a négyes döntőt.

Fotók: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb