Sport

Varga Gábornak is elvonási tünetei vannak a Pick Szeged meccsek hiánya miatt

A MOL-Pick Szeged egyik vezérszurkolójával közölt interjút a csapat internetes oldala. Varga Gábor éppen egy aranyévben, a 2006/2007-es idényben lett a csapat szurkolója, azóta szinte mindenhova elkíséri őket, vezérszurkolóvá vált.

Ahogy a cikkben elmondja, először focizott a helyi “Mennyiben”, de aztán elvarázsolta a kézilabda, így egyre kevesebbet focizott, és egyre többet jött szurkolni az Újszegedi Sportcsarnokba.

“Most már úgy alakítjuk a családi programot, hogy ne hagyjunk ki egyetlen találkozót sem. Megyünk külföldre is, van még néhány hely, amely fehér foltnak számít a térképen, így nagyon szeretnék eljutni majd Skandináviába is. A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület vezetőségének is tagja vagyok. Szerencsére egyre népesebb a csapatunk és amire igazán büszkék vagyunk, az az, hogy a BL-meccseken most már minden szektor megtelik, és egyre többen járnak a magyar bajnoki összecsapásokra is. Mi is fejlődünk, és továbbra is az célunk, hogy egyre népesebb legyen a kék tábor.“- mondta Varga Gábor.

Ahogy elmondta, neki is elvonási tünetei vannak, amin az sem segít, hogy korábbi meccseket néz vissza, akad, amit többször. Figyeli a fiúkat, az élő beszélgetéseket a klub Instagram-oldalán, továbbra is kitölti az életét a kézilabda. De már nagyon szeretne meccsre menni, találkozni a társakkal, közösen szurkolni a csapatnak és meccs végén pacsizni a srácokkal, zárta a beszélgetést Varga Gábor.

Forrás: pickhandball.hu
Szerző: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb