Sport

Most már sejtjük, melyik várost akarná megvetetni apuval – Diaz is MOL-Pick Szeged szurkoló

Aki esetleg elcsodálkozna, hogy Ivo Luis Diaz, a kubai származású egykori veszprémi játékos átpártolt, és Pick Szeged drukker lett, nem róla van szó. Diaz, azaz Csöndör László, a Wellhello énekese az, akinek a szíve a Kékekért dobog. Lehet, hogy Szeged az a város, amit megvetetne apával?

A MOL-Pick Szeged hivatalos honlapja által közölt interjúból megtudhatjuk, hogy ezer szállal kötődik a városhoz, nagymamája itt élt, a nyári szünet nagy részét is itt töltötte, a Zárda utcában, és a közelség miatt rengeteget jártak a Tiszára. Hozzátette, ha nyár, akkor úszásoktatás, így a sportcsarnok mellett található uszodában is rendszeresen feltűnt. Czene Attila úszóiskolájába járt, rengeteg élmény köti Szegedhez, így nem volt nehéz Mol-Pick Szeged rajongóvá válnia.

A csapat egyszer fogadta is őt egy edzésen, és velük végezhette a gyakorlatokat. Különösen jó a kapcsolata Bánidi Bencével és Bodó Ricsivel, ők gyakran ellátogatnak a koncertjére, míg Diaz sokszor ott van a szegedi meccseken. Büszke arra, hogy a Kékek táborát erősítheti.

A karantén időszakról elmondta, az első hetek jól teltek, mert jutott idő az alkotásra. Leginkább dalszöveget írtak Fluor Tomival. Most nem zavarta meg őket semmi, így jó volt ezt az időszakot megélni. Később azonban azt vette észre, hogy sokszor elkalandoznak a gondolatai, nem a munkára koncentrált. Egyelőre nem tudnak tervezni, de bíznak benne, hogy augusztus 15. után újból elindulhatnak koncertezni.

Most már én is más füllel hallgatom ezek után az Apuveddmeg-et!

Forrás: pickhandball.hu
Az eredeti cikk szerzője: Süli Róbert
Borítókép: Dénes Balázs

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb