Hirdetés
Hirdetés
7.8 C
Szeged
2021, március 5., péntek

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Szegedi Arcok Szegedi Sikersztorik: a szegedi, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó szerint a siker titka...

Szegedi Sikersztorik: a szegedi, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó szerint a siker titka a kitartás (videó)

Molnár Tamás kétségkívül a magyar vízilabda egyik legikonikusabb alakja. A háromszoros olimpiai bajnok szerint azonban a sikernek bizony ára van. A szegedi sportoló bejárta világot, a mozgás pedig tiszteletre, kitartásra és türelemre nevelte. Tamás pályafutása évekkel ezelőtt ugyan véget ért, ám a medencét, a vizet, a közönség szeretetét, a legkisebb és a legnagyobb sikert sem tudja és akarja teljesen maga mögött hagyni.

2015-ben a Magyar Vízilabda-szövetség játékvezetői testületének elnökévé választották, 2016-ban a FINA sportolói bizottságának és a a LEN vízilabda bizottságának tagja lett. Majd 2017 júliusa óta immár a FINA vízilabda bizottságát is erősíti és természetesen a szegedi vízilabdásokról sem feledkezett meg.

Számtalan díjban és elismerésben részesült. Arról, hogy mi a siker titka, mekkora annak az ára, hogy mi a véleménye ma, 2020-ban a magyar vízilabdáról és, hogy megbánt-e bármit is az elmúlt évtizedekből a Szeged365.hu-nak örömmel és őszintén mesélt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -