Sport

Sárközi Robi: június 20-án újra csatába megyünk!

Indul a sportélet Szegeden: a Sárközi MMA Team csapata június 20-án újra csatába megy, ezúttal K-1 szabályrendszerben – mesélte Sárközi Robi a Szeged365.hu-nak. A szegedi Tési Vas Gergely az Erdei “Madár” Zsolt nevével fémjelzett, budapesti Madárfészek Ökölvívó Akadémia ringjében fog összecsapni Bakacs Dezsővel egy 3×3 perces K-1 meccsen.

A juniorként 2018-ban Kyokushin világbajnoki címet szerző, azóta muay thai és MMA szabályrendszerben is versenyző Tési Vas Gergely szűk két hét múlva kemény ellenfelet kap: a pécsi Bakacs Dezső volt már K-1 Európa bajnok és K-1 Világkupa győztes is.

Sárközi Robi büszkén újságolta: a Szegedi Küzdősport Klub és a Sárközi Akadémia egy percre sem állt le, sőt, az utóbbi hetekben már annyira népszerűek lettek a Szegeden megtartott, szabadtéri edzéseik, hogy még Pécsről, Miskolcról és Debrecenből is hozzánk járnak az ottani bunyósok. “Mi nem vagyunk széthúzós sportág, a legnehezebb helyzetben is egymást segítjük, mi, szegediek bárkit szívesen látunk, jöjjön az ország bármely részéről” – jelentette ki a manapság inkább edzőként dolgozó szegedi MMA legenda.

A végére jöjjön egy hétvégi, Szegeden lőtt fotó, rajta egy kisebb hadosztálynyi senior küzdősport-ikonnal: Németh Robi, Szuknai Zsuzsi, Lehoczky Csabi, Laczkó Balázs, Elter Antal, Kerekes Laci, Deák Andris.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb