Mindenmás

Napi pakk, kedd: marad a zúzós időjárás Szegeden, nyuszi vagy, McFly!

Túléltük a hétfőt, ami elég izgalmas volt a Napfény Városában: világvége-időjárás, két baleset + egy részeges Optimus Prime várt a szegediekre. Kedd van, ünnepeljük meg azzal, hogy vigyázunk egymásra! Legyen szép (és biztonságos) a napotok, Michael J. Fox, avagy Marty McFly születésnapján!

DMC Delorean, kéne, gyerekkorunk óta. Főleg, ha van benne időgép és önbefűzős Nike csuka…

NÉV – ÉS SZÜLINAPOSOK

Isten éltesse a Félix, Bódog, Diána, Előd, Ludovika, Pelágia, Pelágiusz nevű szegedieket!

Nyuszi vagy, Mcfly! 59 éves Michael J. Fox amerikai színész, aki rengeteg imádni való filmben boldogított már bennünket: Vissza a jövőbe trilógia, Szenzációs recepciós, Dupla vagy semmi, Doc Hollywood, Szerelem a Fehér Házban, Mesék a kriptából (itt speciel rendezőként brillírozott), Támad a Mars!

Marty McFly, köszönjük Neked a tinikorunkat!

Bár semmi baja a Vissza a jövőbe-filmekkel, Michael J. Fox azt szeretné, hogy a világ inkább úgy emlékezzen rá, mint a férfira, aki sokat tett azért, hogy a Parkinson-kórban szenvedőknek jobb élete legyen, és nem mint a tinisztárra, aki egy autó segítségével az időben utazgatott a nyolcvanas években.

A színész maga a két lábon járó hőstörténet, ha olvasnál a betegségével folytatott küzdelméről, katt IDE, megrendítő, ám felemelő sorok jönnek.

Itt pedig 15 érdekesség a Vissza a jövőbe filmekről, az ikonikus Power of Love-ra:

Isten éltessen, Jack Sparrow! 57 éves Johnny Depp amerikai színész, a kedvenc Ollókezű Edward-unk, egyben a Karib-tenger kalózainak jellegzetes kapitánya. Az megvan, hogy tizenévesen még Freddy Krueger-rel kergetőzött a Rémálom az Elm utcában első részében? Őt rántotta be Freddy a saját vízágyába (ha megvan a jelenet, akkor megvan, ha még nincs, hagyd rá, nem akarod látni)… Fiatal volt és kellett a pénz, nyilván.

Hogy ez a főcímdal mennyire, de mennyire rendben van:

39 éves Natalie Portman, 86 Donald Kacsa (komolyan). 83 éves Wittner Mária politikus, aki az 1956-os forradalom idején szabadságharcosként a Corvin közben és a Vajdahunyad utcában küzdött.

MARAD AZ ARMAGEDDON KONTRA BAYWATCH IDŐJÁRÁS

Kedden gyakran megnövekedhet a felhőzet és többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra a térségben. A szél elsősorban zivatarok környezetében támadhat fel. A csúcshőmérséklet viszont 20 és 28 fok között alakul.

Most akkor mi lesz?

Armageddon vagy Baywatch?

https://szeged365.hu/2020/06/08/zaporok-zavarjak-meg-a-fulledt-meleget-szegeden/

VIGYÁZZ MAGADRA!

Az őrült időjárás és a megnövekedett forgalom képlete rengeteg balesetet szült Szegeden, hétfőn például rögtön hármat is. Kérünk, ne rohanj, tartsd be a KRESZ szabályait!

A hétfő reggelt a Bertalan híd kezdte, sajnos egy balesettel. Ott voltunk a helyszínen, mutatjuk a képeket:

https://szeged365.hu/2020/06/08/masnapos-transformers-szegeden/

A sort egy töltésbe fúródó autó folytatta a Csongrádi sugárút és a Sándorfalvi út találkozásánál:

https://szeged365.hu/2020/06/08/a-toltes-fogta-meg-az-autot-szegeden/

Délutánra pedig jött a másnapos Transformers, Szegeden. Emelőgép borult az épülő Szegedi Kézilabdacsarnoknál, Dávidunk pont arra járt:

https://szeged365.hu/2020/06/08/masnapos-transformers-szegeden/

Ha csak egyet kérhetünk Tőled, ez legyen az: ÓVATOSAN a volán mögött! Köszi!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb