Sport

A hét fotója: Sunajko Stefán (ex Mol-Pick Szeged) és Novak Đoković, együtt, egy képen

A hét fotójára Süli Róbert, a Mol-Pick Szeged kommunikációs vezetője hívta fel a figyelmünket (köszi, Robi!): a kékek ex – balszélsője, Sunajko Stefán a tizenhétszeres Grand Slam-tornagyőztes, világelső Novak Đokovićcsel állt össze egy kép erejéig, az Adria Tour 2020, most hétvégi, Belgrádban rendezett állomásán.

A világelső szerb teniszező, Novak Đoković által szervezett jótékonysági bajnokság három hétig tart, az első mérkőzéseket Belgrádban játsszák. A jótékonysági találkozókon a szerb legenda mellett az osztrák Dominic Thiem, a bolgár Grigor Dimitrov és a német Alexander Zverev is pályára lép.

“Suna” (rossz az, aki rosszra gondol) barátunk a kézilabda mellett a teniszütővel is meglepően jól bánik: nemrég egy amatőr torna első helyezését is behúzta. A kettős (magyar és szerb) állampolgárságú balszélső a svéd Sävehofnál töltötte kölcsönben a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt 2019–2020-as idényt, a következő szezontól pedig kétéves szerződést írt alá a Grundfos Tatabánya KC-hez. Az akkor 18 éves játékost még 2016 nyarán Szerbiából igazolta le a MOL-PICK Szeged.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb