Sport

Saját játékosaitól osztályfőnökként búcsúzott a ballagáson a szegedi röpisek elnöke

Igazi 2 in 1 élményben volt része Varga Tamásnak az Arany János Általános Iskola ballagásán: a Szegedi Röplabda Sportegyesület elnöke osztályfőnökként búcsúztatta el a klub négy játékosát is.

A hétvégi ballagás különleges volt az SZRSE elnöke, Varga Tamás számára, hiszen a szegedi Arany János Általános Iskolában az osztálya is elballagott, négy röplabdástól (Herceg Viktória, Nagy-Hegyesi Réka, Bálint Ákos, Pálinkó Máté) pedig osztályfőnökként búcsúzott. A ballagás nem csak emiatt volt érzelmekkel teli a pedagógus számára, hiszen a járvány miatt most nem úgy ünnepeltek, mint szoktak.

 Érdekes helyzet volt, hiszen maximum száz fő vehetett részt az ünnepségen, így a szülők már nem tudtak jelen lenni. Persze egy ilyen furcsa időszak után már annak is örültünk, hogy a három ballagó osztály diákjai és a tanárok mind együtt lehettek – mondta Varga Tamás. – Ebben az iskolában ez a második osztály, amelynek osztályfőnöke lehettem. Remek társaság volt, nagyon fognak hiányozni! Jó tanulók voltak, a döntő többség oda nyert felvételt, ahova szeretett volna. Örülök, hogy a középiskolai felvételiket még pont a járványhelyzet előtt tartották, így ezzel nem volt gond – jegyezte meg az osztályfőnök.

Varga Tamásnak furcsa érzés egy ilyen tavaszi félév után nyári szünetre menni, hiszen számára így nem volt teljes a tanév.

– Például nem volt diákolimpia, számomra ez hagyományos esemény a tanév zárásakor. A digitális oktatás is érdekes volt testnevelő tanárként. Megbirkóztunk persze a helyzettel, most jön a gyerekek számára a megérdemelt szünet – nyilatkozta az elnök.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb