Szegedi Arcok

Szegedi Sikersztorik: ismerd meg a két szegedi lányt, akik elnyerték az Év Boltja 2020 díjat!

A siker az álmok és a kitűzött célok megvalósítása, ez azonban mindig nagyon sok időt, pénzt és energiát igényel – vallja a Csakamikell csomagolásmentes szegedi kisbolt megálmodója, Dávid-Ororszi Dorottya, aki Berki Enikővel néhány nappal ezelőtt elnyerte az Év Boltja díjat, amiről a Szeged365.hu is beszámolt.

Az otthonos, barátságos kis üzlet az egyetlen olyan csomagolásmentes bolt ma Magyarországon, amely garantálja a gluténmentes termékeket értékesít. A szegedi Csakamikell létrehozói mindössze néhány hónapja vannak a pályán, mégis nagyon egyediek, szakmailag felkészültek és nyitottak a folyamatos fejlődésre. Véleményük szerint csak és kizárólag így válhat valaki sikeressé.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A természetes alapanyagok, a környezettudatosság, az egészséges életmód, az egészséges környezet megteremtése ebben a rohanó világban nagyon nehéz, Dávid-Ororszi Dorottya és Berki Enikő azonban szereti a kihívásokat. Ezért a szegedi értékesítők napról, napra azon dolgoznak, hogy egyre több szegedihez elérjen az üzenet, ami nem más, mint rögzíteni azt, hogy mennyire fontos, hogy megóvjuk a környezetünket, az egészségünket és ezzel együtt ezt a csodálatos a Földet.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A lányok mindemellett és nem utolsó sorban külön hangsúlyt fektetnek a hazai termelők által gyártott és a magyar viszonteladók által kínált termékek beszerzésére is. Fontosnak tartják, hogy a polcokat, ha csak egy mód van rá, helyi vállalkozók portékájával töltsék meg. Elmondásuk és eddigi tapasztalataik szerint a helyiek és környékben élők nyitottak a változásra, hajlandóságot mutatnak a természetesebb, hagyományosabb életvitel irányára és tulajdonképpen nekik köszönhetik ezt a nagyon rövid idő alatt elért, óriási sikert, amiért végtelenül hálásak.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu
Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Szeged (és egyben az ország) egyetlen csomagolásmentes és gluténmentes üzletét pedig határozottan az öreg kotyogós teszi még varázslatosabbá.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Dávid-Ororszi Dorottya és Berki Enikő ugyanis gyűjti a kotyogós kávéfőzőket, amelyekből örömmel főznek le bárkinek, aki betér hozzájuk egy-egy finom, szintén különleges feketét. A bolt miliőjét pedig a már-már antik, hagyományos bútorok teszik hangulatossá.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb