Gasztro

Gasztro365: tanyasi, fűszerekkel megspékelt csirke, gombás rizottóval, a BBQ nagy mesterétől, Dunszt Zsolttól

Jön az igazi, roppanós tanyasi csirke filézve, sok-sok ízletes fűszerrel, gombás rizottóval körítve! A Gasztro365 e heti adása is a sándorfalvi Mangalard Farmon forgott, ahol A BBQ nagy mestere, Dunszt Zsolt főzte meg ezt a nyálcsorgató finomságot, Molnár Balázs társaságában.

Dunszt Zsolt több, neves külföldi és magyar étterem séfjeként és konyhafőnökeként is dolgozott már, michelin csillagos séfek mellett. Tagja volt az Európa és világbajnokságot elnyerő magyar BBQ csapatnak, most azonban egy autentikus környezetben, egy séf ízlésével és egy művész szemléletével alkotja meg a vidék igazi ízeit, Sándorfalván, a Mangalard Farmon, ahol ezúttal egy igazi klasszikus alapanyagokból készült ételt készít el, mindenféle különlegességgel megspékelve azt! Ne maradj le, holnap 10:00-kor itt a Szeged365.hu-n!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb