Kikapcs

Szeged365 kikapcs: élőzene a Hágiban, parádés filmek a Belvárosi Moziban, térzene a Szimfonikusokkal, Tesis Buli a Dokkon

Lassan, de biztosan beleszaladtunk a hétvégébe, itt a kis-péntek, mutatjuk, hogy hol érdemes kezdeni a kikapcsolódást. Ma is szuper a felhozatal a Napfény Városában, élőzene, táncos mulattság, menő filmek és a sokak által kedvelt és ismert Tesis Buli újra a színen.

ÉLŐZENE A HÁGIBAN – A JÓ HANGULATRÓL AZ ACOUSTIC DUO GONDOSKODIK

Ezúttal az Acoustic Duo húzza a talpalávalót a Hágiban, élőben, csütörtökön, 19:00 órától. Gyuris Vivien és Deák Attila 2019-ben alakult akusztikus duója és garantáltan jókedvre derít majd. A formáció ugyanis magyar és külföldi slágereket dolgoz fel, menj el a Hágiba és egy jó borozgatás mellett találd meg te is közöttük a kedvenc dalod.

PARÁDÉS FILMEK A BELVÁROSI MOZIBAN

A nemrégiben felújításon átesett Belvárosi Mozi hétfőn újra megnyitotta kapuit, azóta pedig napról, napra klassz filmekkel várja a szegedieket. Íme a mai kínálat, amiből mazsolázni lehet:

Zsigmond Vilmos terem

  • 17:00 – Emma
  • 20:00  – A láthatatlan ember

Csőke József terem

  • 16:30 – A mi Kodályunk
  • 19:30 – Kisasszonyok

Balázs Béla terem

  • 17:30 – Zárójelentés
  • 20:30 – Bloodshot

KLASSZIKUS ZENE A DÖMÖTÖR-TORONY TÖVÉBEN

A Szegedi Szimfonikus Zenekar művészei, Csepregi Hajnalka, Csiszér Viola, Koós Nikolett és Somogyi Júlia a kamaraegyüttes köztéri koncertjén délután 18:00 órától négyfuvolás átiratokat adnak elő klasszikus zenekari művekből.  

A koncerten felcsendül majd:

1. W. A. Mozart: Figaro házassága – nyitány
2. G. Bizet: Az arlesi lány /részlet
3. G. Bizet: Hét idézet a Carmen című operából
4. P. Mascagni: Parasztbecsület/ Intermezzo

TESIS BULI – ÚJRA EGYÜTT

Pénteken megnyitotta kapuit a szegedi Tisza Dokk, azóta pedig szinte meg sem állt rajta az élet, ma pedig egy felejthetetlen Tesis Bulira készülnek Szeged nagyágyúi, DJ Lennard, Joer Junior és Vicktor Smith pörgeti a lemezeket, kezd hát velük a hétvégét. Részletekért katt IDE.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb