Mindenmás

Kiugrott a harmadikról egy férfi a Londoni körúton (frissítve)

Kiugrott egy férfi a harmadik emeletről egy alapos összeszólalkozást követően Szegeden, a Londoni körúton. Az eset szombat délután, az ÁRKÁD Szeged és a Mars Téri Piac közötti házban történt, a férfit információink szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Olvasóink hívták fel az esetre a figyelmünket: 19:00 környékén az említett épület előtt több rendőrségi jármű és mentőautó is állt, a járdaszakasz körbe volt kerítve. Az ugrás a környéken lakó olvasóink beszámolói alapján egy hangos és hosszú vitát követően történt meg.

FRISSÍTVE: NEM KILÖKTÉK, HANEM MAGÁTÓL UGROTT

A cikkünk megjelenését követően több szegedi Facebook csoportban is felröppent a hír, miszerint a férfi nem önszántából ugrott ki a veszekedés hevében. Kérdéseinkkel megkerestük a Csongrád Megyei Rendőrkapitányság sajtóosztályát, akik kijelentették, bár még vizsgálják az eset körülményeit, egyértelmű, hogy nem történt bűncselekmény, a történet főszereplője magától ugrott ki a harmadik emeleti erkélyről.

Meg nem erősített információink alapján a férfi egy 22 éves szegedi fiatalember. Bízunk benne, hogy nem történt tragédia, a rendőrség szerint a férfi tegnap délutáni elszállításakor – bár súlyos sérülései voltak – életben volt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb