- Hirdetés -
13.8 C
Szeged
2020, július 16., csütörtök

- Hirdetés -
Kezdőlap Közélet Újranyit az egyetemi könyvtár a TIK-ben

Újranyit az egyetemi könyvtár a TIK-ben

Hétfő reggel 8-tól újra várja a látogatókat a Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Kuno könyvtára a TIK-ben, a kölcsönözni kívánt könyveket egyelőre az online katalógus segítségével lehet kikérni. 

A könyvtár dolgozói egyelőre csakis az online leadott kéréseket tudják teljesíteni, helyben és telefonon egyelőre nincs lehetőség kérések leadására, a kölcsönzésre kért könyveket a könyvtár Kölcsönző pultjánál lehet átvenni. A járvány miatti zárva tartás alatt nem keletkeztek késedelmi díjak. A könyvtár korábbi, hosszabbított határidői továbbra is érvényben maradnak, tehát ha szeretnéd, magadnál tarthatod a könyveket, amíg azok le nem járnak- ezek végső határideje szeptember harmincadika.

A könyveket helyben egyelőre csak az SZTE oktatói, kutatói és PhD hallgatói használhatják, akik a Zászló utca felőli gazdasági bejáraton keresztül tudnak belépni az épületbe, belépéskor mutasd fel az egyetemi azonosító-kártyád vagy a könyvtári olvasójegyed. A könyvtárosok segítségét az 1. emeleti olvasóteremben veheted igénybe, az olvasótermek, különgyűjtemények és a számítógépes kabinet egyelőre az SZTE hallgatók és a nagyközönség előtt még zárva maradnak.

A kölcsönözni kívánt könyveket egyelőre az online katalógus segítségével tudod kikérni, melyet IDE kattintva érsz el.

- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legfrissebb

- Hirdetés -