GasztroSzegedi Arcok

Zöldségfutár: aki segítségével a finomságok mellett a minőség is házhoz megy

Negyven év, megannyi tapasztalat, életszeretet, közvetlenség és kedvesség, ez jellemzi Magdi nénit, aki immár négy évtizede értékesíti portékáját a sokak által közkedvelt Mars téri piacon. A fia, Páll Zoltán és a menye Páll Csilla által létrehozott, szegedi Zöldségfutár nevet viselő vállalkozás mozgatórugója, szíve és lelke ugyancsak ő. Magdi néni ugyanis pontosan tudja, hogy a vevőnek mikor, mire és milyen árban van szüksége. A Zöldségfutár sikere pedig pontosan ebben rejlik.

A fiatal pár fejében már évekkel ezelőtt megfogant az ötlet, ám a kivitelezés 2018-ban vette kezdetét és 2020. márciusában vált igazán kézzelfoghatóvá és keresetté, hiszen a koronavírus-járvány és annak minden negatív és/vagy pozitív hozadéka hozta őket köztudatba a szegediek körében. Vállalkozásuk, amely zöldségek, gyümölcsök és immár fűszerek valamint szárazáru értékesítésével foglalkozik az elmúlt hónapokban vált a helyiek körében fontossá és az elmúlt hét tapasztalatai szerint  nélkülözhetetlenné. A vírus ugyanis rákényszerítette a Napfény Városában élőket arra, hogy gyorsan, egyszerűen és „érintés mentesen” szerezzék be alapvető szükségleteiket, Páll Zoltán és Páll Csilla szolgáltatása tehát egyre inkább keresett lett.  A pár pedig mindent megtett annak érdekében, hogy a kialakult helyzetben sikeresen helytálljon. A rendkívüli állapotnak köszönhetően létrehozták online webáruházukat, ahol nagyon egyszerűen és könnyen válogathatunk a sok-sok természetes, ízletes finomság és alapanyag között.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

41 féle zöldség, 5 féle gyümölcs, 11 fajta friss fűszer,  6 különböző lencse és bab valamint 9 féle tészta közül mazsolázhatunk, online. Ami a gyakorlatban azt jelenti: a fotelból ülve nézhetünk körbe a piacon és szerezhetjük be a szép, színes, zamatos, mindig friss, minőségi termékeket. Vagyis, nincs más dolgunk, mint összeválogatni a Zöldségfutár klassz kínálatából a számunkra legfontosabb termékeket, majd egy kattintással házhoz rendelni azokat.

A kiszállítás szerdán, csütörtökön és pénteken valósul meg, 8:00 és 17:00 óra között. Fontos, hogy a szállítást megelőző napon legkésőbb 17:00 óráig összeválogassuk a csomag tartalmát. Tehát, ha azt szeretnénk, hogy szerdán megérkezzen a sok-sok, nagyszerű áru, kedden délután ötig mindenképp be kell, hogy vásároljunk a weboldalon. A kiváló minőségű portéka ezután a szállítás napján egy meghatározott időben érkezik majd meg az otthonunkba, ahol nem csak kézpénzben de kártya segítségével is fizethetünk.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Arról pedig, hogy a kiszállítás napján pontosan mikor érkeznek meg a weboldalról megrendelt termékek, a Zöldségfutár e-mailben értesíti a vevőket. A zöldségek, gyümölcsök, fűszerek vagy épp a szárazáru átvétele pedig csak abban az esetben kell, hogy megvalósuljon, ha a vásárló maradéktalanul elégedett.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Szállítást helyszínek:

  • Szeged belterülete
  • Baktó, Baktói-kiskertek, (Új)Petőfitelep, Tápé
  • I. zóna: Algyő, Kiskundorozsma, Kecskés-, Klebelsberg-, Hattyas-telep, Gyálarét, Szentmihály, Szőreg
  • II. zóna: Deszk, Újszentiván, Domaszék, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Röszke

Jól látszik tehát, hogy a Zöldségfutár célja nem más, mint ellátni a Napfény Városának és annak környékén élőit finomabbnál-finomabb, egészséges zöldségekkel és gyümölcsökkel, úgy, hogy az kényelmes, kifizetődő és praktikus legyen. A folytonos megújulás mellett pedig terveik között szerepel a kínálat sokszínűbbé tétele és a szállítási helyszínek bővítése is. Páll Zoltán és Csilla hisznek a minőségben és a természetességben.

Elérhetőségek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb