Sport

Remekeltek a szegediek az idei első strandröplabda tornákon

A nyár megérkeztével és a koronavírus enyhülésével már elindult a strandröplabda-időszak, a szegedi röplabdázók pedig az első tornákról már érmekkel tértek haza.

A budapesti strandröplabda szezonnyitó versenyeken hosszú kihagyás után élesben játszhattak a sportág képviselői. A Szegedi Röplabda Sportegyesület játékosa, Kiss Nóra a klub korábbi sportolójával, Baksa Pannával párban második helyen végzett, majd Panna sérülése miatt beugró testvérével, Kiss Annával az ezüst medál mellé aranyérmet is szerzett.

“Tavaly kezdtem a strandröplabdát, de akkor még nem volt sok meccsem, így engem is meglepett, hogy most milyen jól játszottunk Sajnáltuk Pannával, hogy a döntőben nem tudtunk úgy játszani, ahogy edzésen ment. Utána jött az újabb meglepetés, hiszen a testvéremmel két napunk volt strandröplabdában összeszokni, mielőtt beugróként velem pályára lépett. Ez volt az első közös versenyhelyzetünk, és rögtön aranyérmet szereztünk, így ez a siker dupla öröm volt számunkra” – mesélte az SZRSE oldalának Kiss Nóra.

A férfiak között a szegedi NB I-es csapat tagja, Bodnár Lajos társa az “A” kategóriás megmérettetésen Boros Gábor volt, akivel csoportgyőzelem után a nyolcaddöntőben esett ki a versenyből.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb