Szegedi Arcok

Ajtót nyitnak előtted: Csongrád-Csanád megye legnagyobb nyílászáró kínálatával a szegedi Ajtó Világ büszkélkedhet

A szegedi cég két éve nyitotta meg a kapuit, azóta pedig a megye legnagyobb kínálatával rendelkezik, és ár-érték arányban is nehéz vele felvenni a versenyt.

Egy nyílászárótól sokan nem várnak többet, mint hogy jól zárjanak, tartsák kint a fölösleges zajokat, télen a hideget, nyáron a meleget és természetesen a szúnyogokat és az egyéb kártevőket. Nyilvánvalóan az sem baj, ha biztonságot nyújtanak, és megfizethető árban vannak. Sok modell még ezeket a kritériumokat sem teljesíti száz százalékig, arról nem is beszélve, hogy manapság már jóval többet várunk egy-egy ajtótól vagy ablaktól.

AZ AJTÓ MINT DÍSZ?

A tereket elválasztó vagy éppen összekötő elemekre hagyományosan nem esztétikai minőséget hordozó tárgyként tekintünk, hanem megelégszünk azzal, ha a fenti funkciókat szépen betöltik. Manapság azonban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak belsőépítészek és lakberendezők munkája során is, mert évekig a lakás díszeként is működhetnek, és manapság már nem ritkák az egyedi, megrendelésre készített csodák sem.

Nem kell azonban a legmenőbb skandináv katalógusokat átnyálazni a legjobb megoldás megtalálásához: a szegedi Ajtó Világ megközelítőleg 500-féle termékkel szőnyegbombázza a lakásépítőket/felújítókat, legyen szó fa vagy műanyag bejárati vagy erkélyajtókról vagy ablakokról. A Bakay Nándor utcai üzlet fő tevékenysége a nyílászárók forgalmazása, de emellett foglalkoznak egyedi üvegajtók, printelt üvegek, árnyékolástechnikai termékek, szekcionált garázskapuk és tetőtéri ablakok kereskedelmével is.

A MEGYE LEGNAGYOBB KÍNÁLATA

A legizgalmasabb megoldások mégis az egyedi, dekorfóliás beltéri és üvegajtók, printelt konyhai hátfalak és a lépésálló üvegek. Vaskó Tibor Gyula tulajdonos már a 2000-es évek eleje óta foglalkozik nyílászárókkal, majd 2018-ban indította el az Ajtó Világot azzal a céllal, hogy megfizethető áron kapják meg a szegediek a tökéletes minőséget. Csongrád megye legnagyobb kínálata mellett nem árt tudni, hogy a cég teljes körű kivitelezést nyújt: a felméréstől a rendelésen át a beépítésig munkára foghatjuk őket. Az Ajtó Világ német, lengyel és fehérorosz beszállítókkal dolgozik együtt, így az általuk eladott termékek hosszú élettartamúak, ezért nem kevesebbet ígérnek a vásárlóknak, mint ami talán a legfontosabb minden beruházás estén: a nyugodt hétköznapokat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb