Gasztro

Gasztro365: Vadkerti Attila ezúttal Szeged egyik kedvenc éttermében, az Oldiesban hódít (ajánló)

A Gasztro365 e heti adását Szeged egyik legmenőbb éttermének konyhájában forgottuk. A jó hangulatot ezúttal Vadkerti Attila, a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapatának egykori nagyágyúja, a PC Trade Szegedi NKE stratégiai igazgatója biztosította. A mindig telt házas Oldiesban a kedvünkért egy puha, omlós, krémes toszkán csirke került a tányérra, rizottó krokett kíséretében – a város egyik legismertebb séfje, Sörfőző Zoltán és a magyar bajnok, kétszeres kupagyőztes kézilabdázó jóvoltából.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A belváros szívében elterülő, sokak által közkedvelt, extravagáns kínálattal rendelkező Oldies mestere, már gyermekkorában tudta, hogy szakács, majd később séf szeretne lenni. Tanulmányait követően megjárta a szamárlétrát. Először a Kálvária Étteremben, majd a Szeged és a Szent István Étteremben szerzett szakmai tapasztalatot. Több, mint egy évtizede immár a John Bull Pub és az Oldies executive séfjének szerepében tündököl.

A Gasztro365 tehát július első vasárnapján sem hagy ínycsiklandó ebédötlet nélkül! A gasztro-élmény ismételten garantált, amihez most Szeged legismertebb kézilabdázója, Vadkerti Attila járul hozzá! Ne maradj le, vasárnap 10:00-kor jövünk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb