Mindenmás

Láttad a Roosevelt téri balesetet június 8-án? Segíts a rendőröknek!

Egy kerékpárosnak nem adott elsőbbséget az arra járó kék színű személygépjármű vezetője, majd miután miatta elesett a biciklis, segítségnyújtás nélkül továbbhaladt. A rendőrök most a szegediek segítségét kérik az eset felderítésében.

2020. június 8-án 17 és 18 óra között történt a baleset. Egy kerékpáros a Roosevelt téri kerékpárúton, a Dóm tér felől a Híd utca irányába haladt, ám a Belvárosi hídhoz érve a vele párhuzamosan haladó kék színű gépjármű vezetője nem adta meg neki az elsőbbséget, és elé kanyarodott. A biciklis vészfékezett, elesett, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, ám az autós segítségnyújtás nélkül tovább haladt. Azt nem lehet tudni, milyen típusú kocsi volt érintett az esetben, de egy kék jármű sofőrét keresik a hatóságok.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb