Sport

Mutatjuk kik távoztak és kik érkeztek a Szeged-Csanád GA csapatához

Mutatjuk kik távoztak és kik érkeztek a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapatához, illetve azt is, hogy a tervezett edzőmérkőzéseket mikor és hol rendezik meg.

Vankó Imre, Aleksic Branimir, Zvara Dávid, Tóth Máté távozott, Andorka Péter pedig befejezte profi karrierjét a csapatnál, utóbbi marad a klub kötelékein belül és Szegeden hasznosítja tapasztalatait, csakúgy, mint Szántai Levente.

Már nem a Szeged-Csanád GA játékoskeretének tagja Kuti Krisztián és Koszó Balázs távozásának útjába sem gördít akadályt a klub. Kóródi Nándor kölcsönszerződése lejárt, így ő visszatért a DVSC-hez.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Csákvár 5:3

HOSSZABBÍTOTT ÉS PROFI SZERZŐDÉST KAPOTT

Ódor Máté profi szerződést kapott, így a fiatal játékos a következő szezonban már segítheti a klub felnőtt csapatát, ami az NB II-ben érvényes „fiatal szabály” miatt is előnyös. Grumic Miroslavval és Rózsahegyi Dominikkal szerződést hosszabbított az egyesület, ahogyan korábban Germán Tamással. Orosz Márk Erik visszatér a kölcsönből a Hódmezővásárhelyi FC-ből. Kapus poszton az U19-es csapatból már a felnőttekkel edz Sági Viktor. 

További tárgyalások is zajlanak új labdarúgókkal, ezek a megállapodás küszöbén tartanak.

Tervezett edzőmérkőzések:

  • 2020.07.11. 10:30 Szeged-Csanád GA – Kecskemét (Szent Gellért Fórum, gyakorló pálya)
  • 2020.07. 15.  16:00 Szolnok – Szeged-Csanád GA (Szolnokon)

A klub a változtatás jogát fenntartja, különös tekintettel a járványügyi helyzetre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb