Mindenmás

Átszabja az egyetemisták beiratkozását és a nyári programjait is a járványhelyzet

Az eredményváró buli nem a Dugonics téren lesz, a beiratkozás egy része online történik, december 15-ig érvényesek a lejárt igazolványok. Összeszedtük a fő tudnivalókat.

Az egyetem tájékoztatása szerint a tervek szerint a beiratkozás első lépésére, az adategyeztetésre, majd a kurzusfelvételre online formában kerül sor, személyes megjelenésre csak a felvételihez beadott dokumentumok eredeti példányának bemutatása és az iratkozási lap aláírása miatt lesz szükség szeptember elején. Amennyiben a járványhelyzet indokolja, akkor a beiratkozási folyamat teljes egészében online zajlik majd.

Idén elmarad a hagyományos pontváró buli a Dugonics téri szökőkútnál. Jó hír viszont, hogy várhatóan augusztus 16-19. között megtartják a gólyatáborokat. Az SZTE a 2020/2021-es tanévben változatlan létszámban hirdet meg kollégiumi felvételit az elsős hallgatók számára. A lejárt diákigazolványokat 2020. december 15-ig elfogadják utazási kedvezményekhez.

A beiratkozást és a tanévkezdést érintő információkról az SZTE július 24-én, 11 órakor a felvett hallgatóknak online tájékoztatót tart, amelyet az u-szeged.hu/felvettek honlapon lehet követhetni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb