Mindenmás

A nap képe: segíts Te is, dobd bele a Dugonics téren elhelyezett pingvinbe a kupakod

Segíts te is, dobd bele a Dugonics téren felállított, pingvin alakú tárolóba a kupakodat! A kupakgyűjtő pontot a Pingvin Patikákat üzemeltető Pharmainvest Zrt. hozta létre egy jótékonysági akció megvalósítása érdekében. A projektben minden szegedi részt vehet úgy, hogy egyúttal egy környezetvédelmi akció részese is lesz.

Az összegyűjtött PET-palack záró műanyag darabokért kapott összeggel a Pingvin Patikákat üzemeltető Pharmainvest Zrt. a Facebookon legtöbb lájkot kapó alapítványt támogatja majd. A lájk gyűjtő versenyben a Szegedi Hospice Alapítvány, az Orpheus Állatvédő Egyesület és a Korábban Érkeztem Koraszülött Intenzív Osztály Alapítványa méri össze erejét, akik közül a legszimpatikusabbra július 15-ig lehet szavazni, IDE kattintva.

Azok, akik úgy döntenek, hogy részt vesznek az akcióban, vagyis beledobják a műanyagok kupakokat a Dugonics téren elhelyezett pingvinbe, egyúttal egy környezetvédelmi akció résztvevői is lesznek. A PET-palack záró műanyag darabokat ugyanis a felvásárlók újrahasznosítják.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb