Mindenmás

Szalad felénk a hidegfront, vasárnap akár 10 fokkal kevesebb lehet a Napfény Városában

Szalad felénk a hidegfront, ez pedig azt eredményezi, hogy vasárnap akár 10 fokkal is kevesebbet mérhetünk a Napfény Városában. Csapadékkal és széllel is számolnunk kell.

Vasárnap délelőtt az előrejelzés szerint megáztatja majd a megyét egy kis eső ám délutánra mindenhol felszakadozik a felhőzet és az esti órákban legfeljebb egy-egy zápor fordulhat csak elő. A gomolyfelhős időben többfelé erős, néhol viharos lökések kísérhetik az északi szelet. Délután 19-26 fokot mérhetünk Szegeden.

Hétfőn napos ám gomolyfelhős időre készülhetünk. Számottevő csapadék nem valószínű. A szél azonban többfelé élénk, erős lehet. Friss lesz a reggel, 7-13 fok várható. Délután pedig 21 és 26 fok közé emelkedhet a hőmérséklet, ami azt jelenti, hogy a jövő hét elején elköszönhetünk a kánikulától, ami majd csak szerda magasságában köszön vissza.

Ugyanis kedden is gyakran zavarhatják meg gomolyfelhők az alapvetően napos időjárást. Jelentős csapadék ezen a napon sem várható, az északkeleti szelet pedig csak helyenként kísérhetik élénk lökések a térségben. Ám ismét hűvös lesz a hajnal. Délután pedig csak 22-27 fokra van kilátás.

Forrás: idokep.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb