Sport

Szeged365 fotóriport: magabiztos győzelem az első edzőmeccsen, 4:1 a szegediek javára

Magabiztos játékkal szántották fel szombat délelőtt a gyepet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosai a Napfény Városában, a Szent-Gellért Fórum gyakorló pályán. A fiúk 4:1-re verték az NB II-be való feljutásra pályázó Kecskeméti TE-t.

A szegediek már az első félidőben domináltak, bebiztosítva ezzel a győzelmet. Az első gólszerző az ötödik percben Varga Szabolcs volt. Ez is, mint a második találat a 16-oson belülről érkezett a kapuba, komoly mezőnyfölény után. A harmadik találatot egy jobboldali szöglet után, a középhátvéd, Deák István fejelte, miközben a kapuban Varga Bencének alig akadt védeni valója, de azoknál is a helyén volt.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Így a csapatok 3:0-val cseréltek térfelet és teljes sort, a Kecskemét összeállításában nem volt változás a rövid szünet után. A második félidő elején ki is használták összeszokottságukat és szépítettek, de a hazai együttes is egyre jobban játszott, ahogy telt az idő és végül Dobronoky Viktor szolójával a 69’-ben ki is alakult a 4:1-es hazai végeredmény.

Az edzők a meccs után a következőképp nyilatkoztak:

Dr. Dobos Barna : ”Ez egy felkészülési mérkőzés volt, jó és rossz dolgokat is láttam, de pont ez volt a lényeg. A felkészülésünkbe illeszkedett ez a találkozó, a sorcserét a játékosok jelenlegi fizikai állapota alapján határoztuk meg. Tervben van még néhány erősítés több poszton is, de nem fogunk kapkodni.” – mondta a Grosics Akadémia edzője.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Germán Tamás :”Végre nem csak egymás ellen játszhattunk. Az első félidőben kifejezetten jól mozogtak a srácok. Van még idő, lesz még felkészülési meccsünk is, bizakodó vagyok.” – fogalmazott a szegediek csapatkapitánya.

Az összecsapást Szabó Dávid örökítette meg a Napfény Városában:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb