Mindenmás

Étolajjal próbálta meg felgyújtani barátnőjét, vádat emeltek a szegedi férfi ellen

Életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség azt a szegedi férfit, aki az év elején úgy megrúgta barátnőjét, hogy több bordája is eltört, ezt követően pedig megpróbálta felgyújtani áldozatát.

Mindkettejük szerencséje az volt, hogy öngyújtójával nem tudta lángra lobbantani magukat a férfi. Az eset még január 19-én történt, ekkor részegen érkezett édesapja lakásába a vádlott, ahol a francia állampolgárságú barátnője aludt.

Látszólag minden ok nélkül késsel rátámadt, a nő ellenállt, ekkor úgy megrúgta bakancsával, hogy több bordája is eltört, sőt életveszélyes lég- és vérmell alakult ki. Ezt követően próbálta meg étolajjal felgyújtani a sértettet és magát is, ám sem az öngyújtó nem működött, sem az étolaj nem alkalmas arra, hogy szobahőmérsékleten begyulladjon, így nem történt még nagyobb tragédia.

A férfi az elmúlt időszakot letartóztatásban töltötte, most emeltek ellene vádat életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt. A férfi bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb