Sport

3-1-re győzte le a Szolnokot a Szeged-Csanád GA

Ezt behúztuk! A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-1-re győzte le a Szolnoki MÁV FC-t a Tiszaligeti Stadionban, felkészülési mérkőzésen szerdán. 

Szolnoki MÁV FC – Szeged-Csanád GA 1:3.

Gólszerzők: Novák Csanád (Szolnok) 78′, illetve Szeged: Dobos Áron 8’, Grumic Miroslav 25’, Deák István 67’

Az előző szezonban szeptemberben találkozott először a két gárda, akkor Germán Tamás büntetőből szerzett vezetést ugyanitt, a Tiszaligeti Stadionban. Az első összecsapás eredménye 1:1 lett, majd a második találkozón, idén márciusban a Szent Gellért Fórumban sem bírt egymással a két Tisza-parti együttes, akkor gól sem született.

https://www.facebook.com/szegedifutball/videos/629266104360944/

A találkozó legszebb és legszemfülesebb gólját Deák István szerezte, aki kihasználva egy hazai cserét és azt, hogy Molnár-Farkas, a Szolnok második félidőben beálló kapusa messze kint állt a kapujából – a félpályáról ívelte a kapufa segítségével a szabadrúgást a hazai kapuba. A mérkőzés hajrájában a fiatalok és a szegediekkel edző próbajátékosok is beálltak.

Dr. Dobos Barna: „Szerevezetten játszva három gólt szereztünk, ami biztató a jövőre nézve. Javítanunk kell a továbbiakban is a játékunk minőségén és a játékosok egyéni fizikai állapotán is.”  

A tervek szerint a következő edzőmérkőzés a jövő héten szerdán 17 órakor lesz a Dunaújváros ellen, a Szent Gellért Fórumban.

Forrás: Szeged-Csanád GA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb