Mindenmás

Napi pakk, szombat: hidegfront, eső, Szegedi Szabadtéri Játékok 2020, bringaverseny a Rakparton

Megérkezett a hidegfront és azzal együtt az eső is. Tegnap délután rákezdett, aztán késő estig meg se állt, sok jó programot húzott keresztbe többek között a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as évadának megnyitó előadását is. Na de lássuk, mit várhatunk az előrejelzés szerint szombatra.

IDŐJÁRÁS

Záporok és zivatarok tarkítják a hétvégét Szegeden, a hőmérséklet visszaesik és sajnos még a széllel is számolnunk kell. Kánikulában tehát nem lesz részünk, de a Napot attól még elvétve látjuk majd az égen. Szombaton borongós, csapadékos az idő várható a Napfény Városában és elszórtan záporok, zivatarok alakulhatnak ki a térségben. Megerősödhet az északnyugati szél, hajnalban 10-16, kora délután 19-25 fok valószínű Szegeden.

BOLDOG NÉVNAPOT

Névnapjuk alkalmából köszöntsük a:

  • Frigyeseket
  • Milánokat
  • Jusztinokat
  • Arnoldokat
  • Hedvigeket

ISTEN ÉLTESSE SEBESTYÉN BALÁZST

Sebestyén Balázs Budapesten született, 2 évet Pécsen élt a Páfrány utcában. 7 éves kora körül szülei elváltak, így egészségügyben dolgozó édesanyja egyedül nevelte fel testvérével. Évekig a Vasas színeiben birkózott az iskola mellett. Mivel sportoló szeretett volna lenni, egy szlovák nyelvű gimnáziumba jelentkezett, amelynek volt sporttagozata. Ennek köszönhető, hogy szlovák nyelvből is érettségizett, noha családjának semmilyen szlovák kapcsolata nincsen. Egyetemi tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Budapest Média Intézetében kezdte, majd átjelentkezett Szegedre, ahol Angol-kommunikáció szakon szerzett bölcsész diplomát. Húszéves korában szinte véletlenül cseppent a médiába, egy ismerőse javaslatára ment el a Z+ zenei televizió műsorvezető válogatására, ahol felvették. Magánéletét védi a sajtó elől. Nős, 2009 nyarán összeházasodott Horváth Viktóriával, akit – többek között – a TV2-n futó Bennfentes című műsor vezetőjeként ismerhettünk. Első gyermekük, Benett 2009. október 18-án látta meg a napvilágot. Második gyermekük, Noel 2014. december 18-án született.

Fotó: joy.hu

BALÁZS SHOW ÉS RÁDIÓ1

Balázs több televíziós műsorban is megfordult, mégis a kissé érdekes tartalommal bíró Balázs Showban vált igazán közismertté.

A televíziózás mellett a rádiózással is foglalkozik, a Class FM reggeli műsorát, a Morning Show-t vezette 2009 és 2016 között Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel. A rádió analóg sugárzásának elvesztése után a Rádió 1-en vezeti a Balázsék elnevezésű reggeli műsort szintén Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel.

PROGRAMOK AMIK…

A változékony időjárásnak köszönhetően elmaradt tegnap este a Szegedi Szabadtéri Színház 2020-as évadának nyitó estje, ahol az Agrippina vígoperát vitték volna színre. A darab esőnapja 19-én lesz, 21:00 órakor az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. Minden tudnivaló itt:

Folytatódik a “Szeged főutcája a Tisza” projekt, melynek keretein belül bringás gyorsulási versenyt fognak tartani a lezárt Huszár Mátyás rakparton. Szombaton, azaz ma egy szabad nevezéses, amatőr verseny lesz, vasárnap pedig a profiké a flaszter.

És tovább pörögnek a kültéri mozik is, a Főtőmű utcában a Ready Player One-t, a Partfürdőn pedig a Férfiak fecskében című filmet vetítik majd 21:00 órától. Mind a kettő ingyenesen, a szabad ég alatt tekinthető meg.

Ízelítő:

Kapcsolódó cikkek

Ezt láttad már?
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb