Kikapcs

Bringás gyorsulási verseny lesz a hétvégén a Huszár Mátyás rakparton

Folytatódik a “Szeged főutcája a Tisza” projekt, melynek keretein belül bringás gyorsulási versenyt fognak tartani a lezárt Huszár Mátyás rakparton. A programról még viszonylag kevés a konkrétum, annyi már biztos, hogy szombaton egy szabad nevezéses, amatőr verseny lesz, vasárnap pedig a profiké a flaszter.

RAKPART ÉS PARTFÜRDŐ, MOST HÉTVÉGÉN

Péntek éjfélkor ismét lezárják a Huszár Mátyás rakpartot, a programokat ezúttal a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szervezi, a fő attrakció egy kerékpáros gyorsulási verseny lesz (rajt: mindkét napon 17:00-kor), megspékelve zumba, görkori és BMX bemutatókkal.

A Partfürdőn most is lesz szabadtéri vetítés, a Belvárosi Mozi jóvoltából a Férfiak fecskében című angol vígjátékot nézhetjük majd meg Oliver Parker rendezésében:

ÍGY INDULT A PROGRAMSOROZAT

Július elején tartott sajtótájékoztatót Mihálik Edvin zöld városért felelős tanácsnok a készülő programsorozatról, melynek keretein belül városi tulajdonban lévő cégek szerveznek eseményeket a hétvégenként lezárt Huszár Mátyás rakpartra. Az első hétvégére a Szegedi Rendezvény – és Médiaközpont szervezett filmvetítést és táncházat, ezt az utolsó pillanatban a Partfürdőre vitték át, a rakparton pedig maradt egy magányos teqball asztal és egy kosárlabda palánk.

A két filmvetítés egyébként az utóbbi hetekben már tradicionális szúnyoginvázió ellenére is klasszul sikerült, ilyen volt a Sose halunk meg:

…ilyen pedig a Macskafogó:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb