Mindenmás

A felmelegedett időt a hét közepén újabb hidegfront töri meg

A hétfőn és kedden kellemesen felmelegedett időt újabb hidegfront töri meg a hét közepén, addig viszont az előrejelzés szerint csapadékkal nem kell számolnunk. Sőt, a hőmérséklet egészen 33 fokig emelkedik majd, ami fülledt meleget idéz elő.

Kedden ismét sok lesz a napsütés Szegeden, délután csak elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar a térségben. A szél zivatarok idején erős, viharos lehet, egyébként gyenge, mérsékelt marad. Kora reggel 13-19, napközben 27-33 fok várható a megye legtöbb településén.

Szerdán azonban egy hidegfront érkezik feltámadó északias széllel. Sajnos több helyen alakulhat ki zápor, zivatar a térségben a napos időszakok mellett.  A front ezen felül néhány fokos lehűlést is hoz majd, így a csúcshőmérséklet 23-32 fok között alakul a Napfény Városában.

Csütörtökön már száraz, változóan felhős-napos idő várható 25-30 fokos maximumokkal. Pénteken ismét hidegfront érkezhet, így megint több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. A front előtt feltámad a délies szél. Napközben 26-32 fok közé emelkedhet a hőmérséklet a megyében.

Forrás: idokep.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb