Gasztro

A méltán híres Casablanca a Belvárosi Mozi után új helyen és megújult kínálattal vár

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy italozás közben megéheztünk. Az unalomig hajtott büfék és burgerstandok helyett viszont sokkal jobb alternatíva a Dugonics térre költözött és lehengerlő köntösbe öltözött Casablanca, mely  nem csupán korábbi hangulatos zeneiségével és prémium bárrészlegével büszkélkedik, hanem Szeged első tapas bárjaként is.

Miért is tapas? A tapasban az a jó, hogy bármiből el lehet készíteni. Ezek a sokrétű, természetes alapanyagokból és igazi különlegességekből összeállított tálak remek lehetőséget hordoznak, hogy változatosan, az ízeket előtérbe helyezve étkezzünk. A sörkorcsolyánál kicsit több és laktatóbb is. Viszont a Casablanca által felhasznált alapanyagok garantálják, hogy valódi élményben részesüljön az, aki erre a fajta éhségcsillapításra adná a fejét. A Fisan Chorizo kolbásztól kezdve a Serrano sonkán át, a többféle spanyol olívabogyón keresztül, a kacsamáj mousse-szal kísért házi bagettel bezárólag mindenféle ízlésű vendég csak jóllakhat. A sor persze nem ért véget, a vendégek számíthatnak a tapas világában évszakonként megjelenő, szezonális extrákra is.

A LEGENDÁS CASABLANCA ÚJ HELYEN

Legyen csak egy szabad délutánod, vagy készülj egy esti beszélgetős iszogatáshoz, a Dugonics téri Casablanca Bar & Tapas tökéletes társként vár rád. A mediterrán térségben megszokott, hogy a legtöbb bárban és étteremben a szeszes italok mellé tapast is felszolgálnak. Mind a meleg évszakokból, mind a tradicionalitásból fakadóan, az emberek gyakori elfoglaltsága, hogy kedvenc bárjukban a borozgatás mellett egy-egy adag tapast is jóízűen elfogyasztanak.

A tapas, a minőségi zenei programok és a csodálatos szegedi helyszín mellett az igazi bárhangulatot természetesen a prémium minőségű italok nyújtják. Itt meg kell kóstolnod a Roku japán gint, amely nevéből adódóan a roku, vagyis magyarul a hatos szám bűvöletében készült. A komplex ízvilág a hat fő összetevőnek köszönheti harmonikusságát, dominál benne a japán cseresznye virága és levele, amit szépen egészít ki a sencha és a gyokuro tea, a sansho bors és a japáncitrom a hagyományos gin összetevői mellett.

A japán kiválóság mellett elegáns társad lesz az este során többféle brit gin is, a füstösebb ízvilágot kedvelők az olyan igazi whiskynagyágyúkkal fognak összebarátkozni, mint a Maker’s Mark és Dalmore Cigar Malt is.

Térj be A Casablanca Bar & Tapasba, ahol a belső udvaron kialakított mediterrán életérzést igazi bárhangulat teszi makulátlanná. Egy színházi előadás előtt bemelegítésnek, vagy épp a darab utáni levezetésnek is csábító helyszíne a Casablanca, ahol az élményt kivételes tehetségű belsőépítészek által megálmodott enteriőr mellett hangulatos zenei programok biztosítják. Minden pénteken és szombaton élő zenés fieszta veszi kezdetét a Casablanca mediterrán teraszán a legkülönbözőbb stílusú DJ-kel felvértezve. Latin party-k mellett táncos salsa-esték és hamisítatlan jazz-estek is várnak rád, köztük a Párizst is már több alkalommal meghódító Hozé Delgádó bárzongorista is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb