Közélet

Szeged365 live: regionális gazdaságfejlesztési stratégia Nagy Balázs helyettes államtitkárral

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Küldöttgyűlése pénteken 10 órától tartja ülését a Kamarai Székházban. Az eseményen előadást tart Nagy Balázs, az Innovációs és Technológiai minisztérium stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára is, a téma a Dél-alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna 2030-ig tartó gazdaságfejlesztési stratégiájának megalapozása és rövid távú gazdaságélénkítési terve.

Az előadást élőben adjuk a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületéből:

https://www.facebook.com/szeged365/videos/324584778697960/?modal=admin_todo_tour

A küldöttgyűlésen a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara átadja az MKIK Kamarai Emlékplakettjét, valamint a kamara négy tagozati díját, az aranykoszorús mester címeket, továbbá a fogtechnikus és kozmetikus mesterleveleket is, emellett az eseményen vehetik át tanúsítványaikat a kamara gyakorlati oktatói képzését elvégző, a gyakorlati szakképzésben résztvevő szakemberek is. Ezt követően kerül sor Nagy Balázs helyettes államtitkár regionális gazdaságfejlesztési stratégiát tárgyaló előadására.

Az előadást követően a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlésére kerül sor, melyen a gazdasági önkormányzat 2019-es munkájáról szóló, a kamara 2019-es gazdálkodásáról és a költségvetésének teljesítéséről szóló beszámoló, valamint a szervezet 2020-as költségvetésének és munkatervének megvitatására kerül sor.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb