Szegedi Arcok

Vagányan írsz? Kreatív vagy? Légy Te a Kiválasztott!

Imádjuk, hogy már ennyien vagytok, akik Szeged újgenerációs, lokálpatrióta hírportálját olvassátok (brutál számok, örök hála Nektek). Imádjuk, hogy létezésünk első 4 hónapja bebizonyította: mocsok nagy igény van a vasalódeszkán hasalós újságírókra, arra, hogy valakik végre a dögunalmas kliséket elengedve, sárdobálás és politikai kavarás mentesen készítsenek tartalmakat.

Most megint felhasalunk a deszkára, vagyis, olyat teszünk, amit “nem szokás” a szakmában: Rátok, az olvasókra bízzuk, ki legyen az új kollégánk!

ÚJSÁGÍRÓ VAGY? SZERETNÉL FULL TIME NÁLUNK DOLGOZNI?

A fenti esetben klassz hírünk van: bővítjük a csapatunkat, újságírót és riportert keresünk egy személyben. Olyan csajszit vagy fickót keresünk, aki:

  • szereti Szegedet, az itt élő embereket, a mediterrán életérzést
  • bitang jól ír, van stílusa és egyedi látásmódja
  • rendelkezik minimum 2 év médiatapasztalattal
  • vagány, pörgős, energikus karakter
  • pozitív a világszemlélete (nem vagyunk sárdobálós hírportál, a megkeseredett, támadó hangvételű újságírás nálunk nem működik)

Fontos: pártoktól független média vagyunk, nálunk soha nem kell parancsra írnod, viszont cserében elvárjuk, hogy objektíven, mindig az igazságot kutatva végezd a munkád. Nálunk nem számít a világnézeted, attól színes a szerkesztőségünk, ha mindenkinek megvan a saját maga véleménye.

A jelentkezésed 2020. augusztus 10-ig várjuk a [email protected] címre.

Ezt várjuk Tőled:

  • egy vagány, fényképes önéletrajz + motivációs levél kombó
  • minimum 3 referencia írásod, bármilyen témában

Teljes munkaidős állásról van szó, versenyképes fizetésért, full extrás, Kárász utcai szerkesztőségünkben, Szeged vadonatúj, független hírportáljánál. Csakis akkor jelentkezz, ha ízig-vérig újságírónak tartod magad, ha tényleg ezzel akarsz foglalkozni!

OLVASÓ VAGY? SZERETNÉD TE ELDÖNTENI, KI ÍRJON NEKÜNK?

Most jön az, amit még senki sem csinált: Rád bízzuk, hogy ki legyen a következő újságírónk. A beérkezett pályázatok közül augusztus 10-ét követően kiválasztjuk a 3 legtutibbat és átadjuk a döntést a Szeged365 olvasóinak:

…indul majd a Szeged365 Beszavazóshow!

A 3 döntős újságíró-jelölttel egy-egy Szeged tematikájú pályamunkát íratunk, melyekre vakon szavazhatnak az olvasóink. Vakon, tehát úgy, hogy a jelöltek személyazonossága inkognitóban marad. Hogy miért? Nálunk mindenki tiszta lapokkal indul. Azt szeretnénk, hogy ne az döntsön, hol írt korábban vagy ne az, hogy mennyi ismerősét tudja megfűzni arra, hogy voksoljon. Egy valami számít: az, hogy ki ír jobban.

A voksolás során csakis ezeket fogják látni az olvasóink egy spéci Szeged365 applikációban:

  • a jelölt választott beceneve
  • a jelölt választott avatár-karaktere
  • a jelölt pályamunkája és rövid bemutatkozása

A szavazók között full extrás Szeged365 ajándékcsomagokat fogunk kisorsolni, a legtöbb szavazatot kapó újságíró-jelöltet pedig augusztus végén leszerződtetjük a Szeged365.hu-hoz!

A PÖRGÉS DÁTUMAI

Újságírói jelentkezések: 2020. július 31 – augusztus 10.

A jelentkezések összesítése, a TOP 3 befutó kiválasztása: 2020. augusztus 10-11.

Szeged365 Beszavazóshow: 2020. augusztus 12 – 20.

A Kiválasztott bemutatása: 2020. augusztus 20.

Őrület indul, ettől a perctől kezdve augusztus 10-ig várjuk a jelentkezésed!

[email protected]

Be the Chosen One.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb