Mindenmás

Autó csapódott villanyoszlopnak a Dugonics téren, pár méterre egy éttermi terasztól

Délután 6 után egy BMW csapódott fának, majd azt kitörve egy villanyoszlopnak a Dugonics téren. A fotókat Dani nevű olvasónktól kaptuk, aki a baleset bekövetkeztekor alig pár méterre ült attól, az egyik közeli padon (elmondása szerint nem sokon múlott, hogy nem lett belőle tragédia). A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk: ketten utaztak az autóban, az anyósülésen utazó személy könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.

A baleset alig pár méterre történt az egyik közeli terasztól, a rendőrség még vizsgálja annak körülményeit. A helyszínelés a cikk megírásának pillanatában már véget ért.

FRISSÍTVE: DRIFTELÉS LEHETETT A BALESET OKA

Járókelők elmondása alapján “kilinccsel előre csapatás” avagy driftelés lehetett a ma késő délutáni, Dugonics téri baleset oka. A Casablanca étterem kollégái szerint centik választották el a megbokrosodott BMW tulaját a tragédiától: az összetört padról épp, hogy el tudott ugrani a rajta ülő fiatalember, a kidöntött fától pedig másfél méterre a közismert szegedi fodrász, Gizi néni zárta épp az üzletét.

Még több infó, fotók és videó itt:

https://szeged365.hu/2020/08/04/drifteles-lehetett-a-dugonics-teri-baleset-oka-centiken-mulott-a-tragedia-videoval/?preview_id=43685&preview_nonce=9b1e071a1c&preview=true&_thumbnail_id=43699

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb