Mindenmás

Elvette a nyugdíját, hogy piálhasson, megverte és bezárta édesanyját egy férfi a megyében

Kegyetlenül bánt édesanyjával egy Makó közeli településen élő férfi. Többször megpofozta, saját házában fogva tartotta, a nyugdíját pedig elvette, hogy alkoholt vásárolhasson belőle. A többszörösen büntetett előéletű személyt most egy hónapra letartóztatták.

Idén  március 25-én a férfi a vele együtt élő édesanyját megpofozta, majd a házuk egy sarkába szorította, és még legalább 20 alkalommal  megütötte. Ekkor arra is kényszerítette a nőt, hogy alkoholt vegyen neki a nyugdíjából. Az asszony kulcsait és mobiltelefonját elvette, így megakadályozta abban, hogy a házát elhagyja.

Májusban már távolságtartásra is kötelezte a bíróság, ám ezt is megszegte, többször visszatért a házba,  az édesanyját többször is megöléssel fenyegette, félelemben tartotta, lökdöste és megakadályozta abban, hogy a házat elhagyja.

A többszörösen büntetett előéletű férfival szemben személyi szabadság megsértésével, továbbá a személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt indult eljárás, a Szegedi Járásbíróság most elrendelte az egy hónapos letartóztatást, de a terhelt és védője ez ellen fellebbezést nyújtott be,

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb