Közélet

Napi összefoglaló: nőtt a fertőzöttek száma a megyében, halálos baleset történt a miskolci Rally-n, a második edzőmeccsen is tarolt a Mol-Pick Szeged

Az elmúlt 24 órában 24 új fertőzöttet regisztráltak országszerte, közülük egyet Csongrád-Csanád megyében. Halálos baleset történt a miskolci Rally-n, lefújták az országos bajnokság második fordulóját. És természetesen ismét tarolt hazai pályán a Mol-Pick Szeged, aki a második edzőmeccsen Orosházát látta vendégül.

EGY ÚJ FERTŐZÖTT CSONGRÁD-CSANÁD MEGYÉBEN

24 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4877 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 607 fő, 3606-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 664 fő. 63 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

21 MILLIÓ KORONAVÍRUSOS A VILÁGBAN

21 083 098 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 763 323, a gyógyultaké pedig 13 206 284 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli összesítése szerint.

HALÁLOS BALESET TÖRTÉNT A MISKOLCI RALLY-N

Halálos baleset történt a miskolci Rally-n, letiltották az országos bajnokság második fordulóját a második gyorsasági szakasz után.

ISMÉT TAROLT A MOL-PICK SZEGED, A SRÁCOK 43 GÓLT LŐTTEK OROSHÁZÁNAK

A második edzőmeccsen is tarolt a Mol-Pick Szeged. 43:27-re megverték a srácok hazai pályán Orosházát. Szép volt fiúk!

ÓRIÁSI SIKERT ARATOTT AZ AJÁNDÉKKONCERT A DÓM TÉREN

Óriási sikert aratott péntek este a Dóm téren a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as évadának Ajándékkoncertje, ahol a Szegedi Szimfonikus Zenekar csillogtatta meg közismert tehetségét.

AZ EGRI ÉS A DEBRECENI PÓLÓSOK KÖZÖTT IS VAN KORONAVÍRUSOS, A SZEGEDI SPORTOLÓK TESZTJEI NEGATÍVAK LETTEK

Az Eger – amely egy hete játszott a Fradival – és a Debrecen hivatalos honlapján közölte, hogy a csapataikból egy-egy pólósának pozitív lett a koronavírustesztje – adta hírül a 24.hu.

“Csapatunk játékosai és a stáb tagjai koronavírus-teszten vettek részt. Örömmel számolunk be a jó hírről: mindenkinek negatív lett az eredménye” – áll a Szegedi Vízilabda Egylet közleményében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb