Szegedi Arcok

Classic For Men: jól öltözni nem kiváltság, hanem kötelesség

Eleged van abból, hogy az első ember, aki borostásan egy fehér inget felvesz magára, olasz macsónak hiszi magát? Mosolyogtál már meg valakit, mert egy öltönyben már egyből úgy érezte, csakis vodka-martinit kérhet a pultnál? Ha a válaszod, igen, akkor a stílus jó oldalán állsz, és mindenképp meg kell ismerned a szegedi Classic For Ment. Ha egyik érzés sem ismerős, akkor csak olvass tovább, mutatunk egy remek helyet, ahol mindent tudnak az öltözködésről.

Divatmárkák, üzletek jönnek-mennek, de a Classic for Men csapata olyan, mint egy alapos Kingsman kiképzésen is átesett James Bond: mindig, minden pillanatban ugyanazzal a kifinomult profizmussal indulnak bevetésre, ráadásul stílusérzékük sosem hagyja őket cserben.

Ők pontosan értik azt, amit előbb-utóbb mindannyian megtapasztalunk: a jól öltözöttség valójában nem olyan, amit mindannyian utálunk, azaz nem is költséges és nem is időigényes, a drága ruhák helyett az ízlés a kulcs. De miért ne tudná ezt a Somogyi utcai családi vállalkozás minden tagja? Közel három évtizede öltöztetik a szegedi férfiakat úgy, hogy mindig kifogástalan megjelenést biztosítsanak annak, aki őket választja.

A STÍLUS MAGA AZ ÖNÁLLÓSÁG

Kevesen ismerik fel, de a klasszikus férfiöltözködés valójában nem a női megérzésen alapul, hanem egy évszázadok óta kialakult komoly harmóniarendszerre, így pontosan tisztában kell lennünk vele, hogy nem az az igazi, ha a kedvesünk választ nekünk inget vagy nyakkendőt. A helyes és kifinomult öltözködés és stílus valójában belőlünk, a személyiségünkből fakad, amelyre az öltözködésről alkotott ismereteink is ráépülnek.

Az első ránézésre nehéz, de valójában nagyon is izgalmas világba vezet be a Classic For Men, legyen szó sportos, elegáns vagy esküvői öltönyökről és hozzájuk illeszkedő kiegészítőkről. A belvárosi üzletben többek között olyan kiváló márkák széles választékát biztosítják, mint az  Olymp, a Digel vagy a Pierre Cardin. Ráadásul a megvásárolt öltönyök méretre szabását, illetve fazonigazítását is vállalják. 

A prémium minőségi öltönyök mellett az üzletben elérhetőek a szezonnak megfelelő férfi öltözékek: zakók, ingek, mellények, dzsekik, kabátok, pulóverek, kardigánok, pólók, nadrágok és kiegészítők is, szeptemberig ráadásul egyes termékekre 30-40, de akár 50 kedvezményt is biztosítanak.

https://www.facebook.com/classicformen.hu/videos/398240461114110/

BÁR ILYEN KÖNNYŰ LENNE

Valójában az is. Sokan nem szeretünk új helyen öltözködni, sőt egy-egy bevásárló túra igazi kihívásnak tűnik, ahol még az sem izgat, ha nem sikerült megtalálni a város legjobb akcióját, csak találjuk meg a legjobb darabot, és legyünk túl az egész procedúrán. Szabolcs és csapata is ismeri az érzést, épp ezért veszi le a vállunkról a kiválasztás nagy részét.

MEGOLDJÁK A NEHEZÉT

Rengeteg időt el lehet pazarolni azzal, hogy üzletről üzletre keressünk egy olyan öltözetet, ami megfelel a stílusunknak. Nem mindenkinek áll jól a bokavillantós mankle stílus, és igenis vannak olyan férfiak, akik komolytalanná válnak egy szépen szabott tweedben. Ilyenkor óhatatlanul felmerül az érzés, hogy a divat valami olyasmit próbál ránk erőltetni, ami nem mi vagyunk.

Ezt a mentális csapdát és rengeteg időt és bosszankodást spórol meg a Classic For Men telefonos szolgáltatása, ahol előre megmondhatod, mik az elképzeléseid, mire van szükséged, mikorra érkezel, a csapat pedig előkészít számodra mindent. Neked már csak annyi dolgod lesz, hogy próbálj egyet a vásárlás előtt, de ha úgy tartja kedved, magaddal viheted a ruhát, ha pedig mégsem jön be a választás, egész egyszerűen visszaviheted.

FELEJTSD EL A VASALÁST

A Classic For Mennél akkora készlettel dolgoznak, hogy ha a jelenleg náluk lévő ingekből minden nap felvennénk egyet, akkor sem lenne elég egy év arra, hogy végigpörgessük a skálát, hiszen több mint 400-féle ingből tudjuk kiválasztani a tökéleteset, ráadásul ebben szakemberekkel együtt tudunk megfelelő döntést hozni. 

A hatalmas választékból az igazi ász viszont a vasalásmentes ingek családja, ami mosás után, vállfán száradva szabadul meg a fölösleges ráncoktól, így még könnyebben választhatjuk majd ki szekrényünkből azt a darabot, ami nekünk jól áll, ami hitelesen fejezi ki egyéniségünket, vagy ami csak egyszerűen a legjobban illik az adott napi hangulatunkhoz.

https://www.facebook.com/classicformen.hu/videos/196955915000131/

KEDVET KAPTÁL A CLASSIC-HOZ?

Mi már igen. Keresd Szeged tradicionális, csúcsminőségű férfi divat üzletét Szegeden a Somogyi u. 17-ben (25 éve itt vannak, jó eséllyel a következő 25-ben is itt lesznek) vagy telefonálj oda érkezés előtt a (30) 252 0537 számon!

  • Classic for Men, online kínálat: ITT (kattints)
  • Classic for Men, social media: ITT (kattints)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb