Hirdetés
Hirdetés
-5.3 C
Szeged
2021, január 16., szombat

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Program Városi ünnepség nincs, de sok más program akad Szegeden

Városi ünnepség nincs, de sok más program akad Szegeden

Az egész országban rendhagyó módon ünneplik az augusztus 20-át és az államalapítást, sok helyen szűk körben, néhány településen – így Szegeden is – egyáltalán nem lesz szervezett megemlékezés. Ugyanakkor a Napfény Városa nem áll le, sok-sok minőségi program jön a következő napokban.

LEÁLLT A SZEGED FŐUTCÁJA A TISZA PROGRAMSOROZAT

Az önkormányzat bejelentette, hogy itt a vége a Huszár Mátyás rakpart programsorozatának, tehát az Államalapítás Ünnepén és az ehhez kapcsolódó hosszú hétvégén úgy tűnik, városi rendezvény nélkül maradnak a szegediek.

EGY MINIBORFESZTIVÁL AZÉRT LESZ

Sajnos 2020-ban nem telt meg borászokkal a Széchényi tér és minden bizonnyal a Dóm téren sem élvezhetjük őszre a jobbnál-jobb borok ízét, a Monster Downtown azonban nem hagy élmény nélkül.

BULIHÉTVÉGÉVEL JÖN A DOKK ÉS A TISZA GYÖNGYE IS

Az esték nem maradnak majd ünnep nélkül: augusztus 19-22 között igazi fesztiválhangulatot varázsolnak a szervezők a Tisza Dokk a fedélzetre. A négy napos parádén fél tucat lemezlovas gondoskodik majd a felejthetetlen élményekről.

Hatalmas Retro Fesztiválra invitál a Tisza Gyöngye Park Disco, ahol négy nap alatt négy sztárvendég, három remek DJ érkezik. Mutatjuk a felhozatalt:

A HÓFEHÉRKÉVEL ZÁRJA 2020-AS ÉVADÁT A SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK

Családi mesebalettel, a Hófehérke és a hét törpével zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok évada, a fesztiválra új szereposztással visszatérő darabot pénteken és szombaton láthatja a közönség.

MEGEMLÉKEZÉS ÓPUSZTASZEREN

A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat ünnepi megemlékezésére ezúttal az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban kerül sor, az Árpád-emlékműnél.

AUGUSZTUSI KAVALKÁD ÉS BORFÜRDŐ HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

Borban lehet majd fürdeni Hódmezővásárhelyen a programokat népszerűsítő plakát szerint! A szójáték alapja valójában az, hogy idén a strandfürdő területén lesz a borfesztivál. A négy napos rendezvényre az ünnepi hosszú hétvégén kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -