Szegedi Arcok

Szegedi Sikersztorik: ismerd meg a szegedi srácot, aki a hazai influencer világ nagyágyúja lett

A szegedi Németh Bálint immár öt éve egyengeti a fővárosban az elismert és feltörekvő vloggerek, illetve médiaszemélyiségek pályafutását. Szárnyai alól 2015 óta több, közismerté vált DJ, vlogger és műsorvezető is kikerült. Az online tér egyik legismertebb managere szerint a siker titka a kemény munkában és a kitartásban rejlik. Emellett elengedhetetlennek tartja, hogy az ember megtalálja a helyét a világban.

A social media szakértő, tanácsadó, influencer és az ország első számú talent managere, Németh Bálint a hazai celeb és influencer világ közkedvelt arca, aki nem csupán erős jelenléttel bír a közösségi felületeken, hanem számos elismert youtuber, zenész és közszereplő menedzsere is egyben olyan tehetségek mindennapjait koordinálja az online térben, mint: Dezső Bence, Pixa, Farkas Timi, Tokár Tomi, Royal Szabi vagy Ada. Ezen felül az ismert youtuberek-kel készült, több százezres megtekintést elért reality, a Brodapest sorozat egyik megálmodója, valamint a Clique Agency alapítója is.

Fotó: Németh Bálint

Miben rejlik a siker titka?

Harcos vagyok. Megtanultam, hogy a  siker titka a kemény munkában és a küzdelemben rejlik. De mindezt megelőzi, hogy tudd, mit akarsz, hol a helyed a világban. Hiszek abban, hogy, ha valaki eldönti , mivel is szeretne hosszú távon foglalkozni hol látja magát, akkor abba időt, energiát és pénzt fektetve képes lesz megvalósítani az álmait. Nekem pedig még sok álmom van…

Mekkora ára volt ennek a bizonyos sikernek a te életedben?

Tagadhatatlan, hogy óriási árat fizettem azért, hogy odáig jussak, ahol most vagyok. Sokszor kellett a nulláról kezdenem, újra és újra. De sosem adtam fel, most pedig már kijelenthetem: azzal foglalkozom, amivel mindig is szerettem volna. Jól érzem magam, de tudom, hogy mi van mögöttem és az is, hogy a sikert nem adják ingyen.

Fotó: Németh Bálint

Vágytál arra, hogy szegediként válj ismertté?

Nem. Annak ellenére, hogy nagyon-nagyon sokat köszönhetek a Napfény Városának, nem az volt a lényeges, hogy szegediként legyek ismert. Volt egy célom, volt egy álmom és csak az lebegett a szemem előtt, hogy azt elérjem. Viszont arra, hogy szegedi vagyok, mindig is büszke voltam. Nagyon fontos hogy sose felejtsük el, honnan indultunk. Az, hogy én úgy döntöttem, hogy Budapesten próbálok szerencsét, egy nagyon merész és kockázatokkal teli döntés volt, de bejött.

Mekkora a tudatosság és mekkora a sorsszerűség abban, hogy jelenleg Magyarország egyik legismertebb celeb/közszereplő managere vagy?

Természetesen mind a kettőből akad benne. Amikor elkezdtem a közszereplők útját egyengetni már sejtettem, hogy magam is ismertté válok. De nem esik nehezemre, szeretek ebben a világban mozogni, viszont nem ez a célom.

Fotó: Németh Bálint

Milyen célok állnak előtted és mi az, ami motivál?

Vidékiként mindig nehezebb elindulni, de én ki akartam törni és új értéket teremteni. Közben persze talán tudat alatt is szerettem volna visszaadni valamit Szegednek abból, amit a várostól kaptam. Fontos számomra ez a hely, nem csak azért, mert szerethető és mindig pörög az élet, hanem mert álmodozásra is sarkall. Az álmok megvalósítása pedig nem lehetetlen. Éppen ezért azt javaslom minden szegedi fiatalnak, hogy higgyen azokban és tegyen érte. Megéri!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb