Mindenmás

Ahol az autókölcsönzés nem luxus

Ha cserben hagyott a kocsid, vagy elhúzódik a kötelező szerviz, de így is az utakat kell járnod, vagy a nyaralás miatt gyorsan egy megbízhatóbb és nagyobb járgányra van szükséged, akkor is megoldja a helyzetet a szegedi autókölcsönzés alfája és ómegája, a T-rent.

GYORSAN KELL EGY KOCSI

Több mint 20 éve működik a Szabadkai út 20/B alatt a T-Rent, amely a személyautók bérbeadása mellett haszongépjárműveket, így terepjárókat, trailereket, kisteherautókat és kisbuszokat is kölcsönöz, ha éppen arra van szükség.

“Általában magánszemélyeknél akkor fordul elő, hogy autót kell bérelni, ha valami gond van a kocsinkkal, vagy ha hirtelen szállítanunk kell valamit. Nagyon gyakori még, főleg a nyári hónapokban, hogy egy nagyobb családi nyaralásnál azzal szembesülünk, hogy nem tudunk magunkkal vinni mindent, ilyenkor is kihúzhat a bajból egy megfelelő bérautó” – árulta el Buzogány Csongor.

MINDIG ÚTRA KÉSZEN

Az autókölcsönzési szokások az elmúlt két évtizedben nem igazán változtak, sokan még mindig kerülendő luxusként tekintenek rá, és megpróbálják ismerősökön keresztül megoldani a helyzetet. Pedig a T-rentnél már 4500 forintos napidíjért is lehet príma autót bérelni úgy, hogy azok átvételkor hosszú utazásra is alkalmas, makulátlan műszaki állapotban vannak, de foglalkoznak, egy-, két- vagy akár többéves, tartós bérbeadással is.

“Akkor is kiporszívózzuk őket, ha nem látszanak koszosnak, akkor is kicseréljük bennük az olajat, ha még beleférne néhány kilométer a periódus vége előtt, hogy minden bérlőnk jó érzéssel fordítsa el a slusszkulcsot és lépjen a gázpedálra.” – teszi hozzá Csongor.

ALL INCLUSIVE SZOLGÁLTATÁS

A T-rent weboldala és Facebook profilja szerint kínálatukban megtalálhatóak a személygépjárművek mellett a pick-upok, a hét- és kilencszemélyes kisbuszok, sőt ponyvás teherautók is. Mindemellett nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégeknek is biztosítanak autókat tartós bérléssel – ilyenkor természetesen a bérautó szervizelésével is foglalkoznak, sőt ha valami nagyon megtetszik, már gépjárművet is lehet vásárolni náluk.

Azt gondolod, hogy ez már túl sok? Akkor most kapaszkodj: hamarosan elindítja szerviz szolgáltatásait is a T-rent, így lassan a gépjármű-szolgáltatások területén a teljes szektort lefedik majd egy épületben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb