Hirdetés
Hirdetés
6.7 C
Szeged
2021, január 20., szerda

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Közélet Az SZTE Alma Mater pályázatot hirdet

Az SZTE Alma Mater pályázatot hirdet

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater pályázatot hirdet azon szervezetek részére, amelyek az SZTE-vel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápolnak, támogatják céljainak megvalósítását és kiemelt foglalkoztatói az SZTE-n végzett hallgatóknak.

A PÁLYÁZATRÓL

A pályázaton indulhat bármely Magyarországon telephellyel rendelkező szervezet, amely a Szegedi Tudományegyetemmel vagy a Szegedi Universitasért 2007 Alapítvánnyal, illetve a Szegedi Tudományegyetem által alapított, illetve tulajdonolt jogi személlyel együttműködésre irányuló szerződéssel rendelkezik. Korábbi díjazottak és pályázók is pályázhatnak minden évben.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A NYERTES

A nyertes ünnepélyes keretek között veheti át az SZTE Alma Mater presztízsdíjat és jogosult az „SZTE Alma Mater díj 2020/21.” megjelölést használni vállalati megjelenéseiben. Továbbá a díjazottnak az SZTE Alma Mater uniszegedalumni.com honlapján, online hírleveleiben és kiadványaiban kiemelt kommunikációs lehetőséget, és a 2021-es végzős mappájában ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít, mely 4000 példányban készül és a 2021. júliusi és 2022. januári diplomaosztók alkalmával kapják meg az SZTE diplomázói.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

HATÁRIDŐ

A pályázat beadásának határideje: 2020. szeptember 30-a.

Forrás: SZTE

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -