Mindenmás

Csecsemőre záródott a kocsi Szegeden, tűzoltók szabadították ki onnan

Egy gépjárműbe szorult kisbabát kellett kimenteniük a szegedi tűzoltóknak, de tűzesetek is munkát adtak a katasztrófavédelem munkatársainak a hosszú hétvégén.

Egy parkoló autóban hibásodott meg a központi zár a Lomnici utcában még múlt hét szerdán, így egy 11 hónapos baba esett fogságba a nyári melegben. A csecsemőt a szegedi tűzoltók szabadították ki a hátsó ablak betörésével.

Csütörtökön a Pálfy utcában idős személy esett olyan szerencsétlenül az otthonában, hogy ajtót nyitni sem tudott a kiértesített mentőknek. A szegedi tűzoltók hatoltak be az ingatlanba, és adták át a sérült személyt a mentőszolgálat munkatársainak.

TŰZESETHEZ IS RIASZTOTTÁK ŐKET

Pénteken a délutáni tűzhelyen felejtett étel kapott lángra a Lomnici utcában, amit szintén a helyi tűzoltók ártalmatlanítottak.

Szombaton délelőtt az Állomás utcában forgalomból kivont személygépjármű égett. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzet egy vízsugárral oltották el. A tűzeset helyszínén a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat munkatársai helyszíni szemlét folytattak le, és tűzvizsgálati eljárást is indítottak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb