Mindenmás

Elgurult a gyógyszere, az orvosok és családtagjaik kiirtásával fenyegetett egy férfi Szegeden

Egy szegedi férfi a rendőrségre telefonált be idén tavasszal, és azzal fenyegetőzött, hogy a helyi orvosok és mentősök életére fog törni, mert nem segítettek egészségügyi problémáján. A rendőrök a hívást beazonosították, így elfogták a telefonálót.

2020. május 6-án este 9 órakor csörgött a telefon a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletén. A hívó fél az ügyeletesnek azt mondta, hogy bemegy és megöli az orvosokat és a mentőket, valamint meg is fojtja őket, mert egészségügyi problémáján nem segítettek. Közölte azt is, hogy két éve jár már a sürgősségi betegellátó osztályra eredmény nélkül, és a háziorvosa sem akar rajta segíteni, ami miatt évek óta szenved.

A HÍVÁS ALAPJÁN ELFOGTÁK

A szegedi férfi azt állította, rendőr, így fegyvere is van, és azzal fenyegetett, hogy szétlövi az orvosokat családjukkal együtt, illetve trágár kifejezéseket is használt. A hívást fogadó ügyeletes próbálta a telefonban nyugtatni a férfit, de a vonal hirtelen megszakadt. Másnap hajnalra a szegedi rendőrök a hívót beazonosították és elfogták.

A járási ügyészség a többszörösen büntetett előéletű férfit közveszéllyel fenyegetés bűntettének elkövetésével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb