Kikapcs

Rudimentallal nyitott volna a SZIN, a következő napokban virtuálisan fesztiválozunk egy kicsit

Hiába készült nagyon erős összeállítással a 2020-as nyárra a Szegedi Ifjúsági Napok, a járványhelyzet miatt sem Jason Derulo, sem John Newman nem lép fel a Partfürdőn. Azonban nem maradhat el teljes egészében Szeged kedvenc nyárbúcsúztató fesztiválja, a Szeged365 új sorozatában minden nap elhozunk neked egy-egy fellépőt: indul a Csakazértis Szin!

Veletek együtt nagyon vártuk augusztus 26-át, ezen a napon rajtolt volna el a bivalyerős 2020-as SZIN, de sajnos már egy ideje csak a jegyvisszaváltás maradt nekünk is osztályrészül. Nagyon színvonalasnak ígérkezett a nyitónap, sorrendben a HoneyBeast, Rudimental, valamint Majka és Curtis is belecsapott volna az élvezetbe, míg az alternatív zenei ízléssel megáldottak a Pál Utcai Fiúk, Supernem, Kiscsillag, ByeAlex, Russkaja felhozatalt várhatták.

Nem szomorkodhatunk folyamatosan a kényszerűségből meghiúsult rendezvényen, a következő napokban egy-egy ikonikus fellépővel hozzuk vissza a Szegedi Ifjúsági Napok hangulatát, ma este 19 óra után érkezik a Szeged365.hu-ra a Margaret Island!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb