Közélet

Gyönyörű fotókon a vadiúj Csillag téri körforgalom

Közel öt hét után ismét visszatérhetnek az autósok a Csillag térre, vasárnap este ugyanis befejeződik a forgalmas csomópont felújítása. A Magyar Építők nevű portál egy ízig-vérig szegedi fotóriporttal rukkolt elő a munkálatok fináléjáról, megspékelve néhány klassz légifelvétellel.

HÉTFŐTŐL SZABAD A PÁLYA

Na jó, igazából vasárnap késő estétől. Anno még július 25-én zárták le és kezdték meg a Csillag tér felújítását. Az elmúlt időszakban szorgosan dolgoztak a szakemberek, új útburkolatot fektettek le, kiszélesítették az utat a Lugas utcán, valamint a Budapesti körúton is. Utóbbi szakaszon buszsávot is létrehoztak, hogy biztonságosabbá és gyorsabbá váljon a kerékpáros és a közösségi közlekedés is a téren:

A MAGYAR ÉPÍTŐK ISMÉT SZEGEDEN FOTÓZOTT

Ahogy a Magyar Építők írja: jól járnak a szegediek, fejlődik a város közlekedése, az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) támogatásával Újszegeden, Tarjánban, Északi városrészben, Baktóban és Új-Petőfitelepen is megújult utakat, csomópontokat adnak majd át. A Délút Kft. a városrészek közül az első háromban vállalta el a munkát, összesen mintegy 577 millió forintos költséggel.

Az építőipari portál fotósa ismét Szegeden járt, nekünk külön tetszett, hogy a habos-babos légifelvételek mellett a kemény munkát is lencsevégre kapták:

Nézegetnél még Csillag teres, tesztoszterontól fűtött, melós fotókat?

Katt IDE, a link alatt még bőven találsz!

Fotók: Magyar Építők

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb