Kikapcs

Szeged365 kikapcs: startol a kézilabda NB1, slágerbuli a Várban és SZIN helyett krumplisütésre invitál Fokolár Közösség

Belefutottunk a hétvégébe, mi pedig összefésültük, hogy merre érdemes pénteken este elütnöd az időt. Természetesen ma sem hagyunk jó kis filmek nélkül, megmutatjuk, hogy a belváros szívében és a Tisza-parton milyen bulik várnak rád és azt is, hogy mely sporteseményeken tudsz részt venni a családdal.

CSAK AZÉRT IS SZIN

Elég komoly próbatétel belegondolni, hogy egy péntek este telhetne a Bagossy Brothers Company, a Punnany Massif és Dub FX társaságában is a Partfürdőn, de elmarad az utóbbi idők legerősebb felhozatalát beharangozó SZIN. Hiánypótlásként újabb fellépőt hoz el neked a Szeged365 ma este! Jön a Wellhello.

STARTOL A KÉZILABDA NB1-ES FELKÉSZÜLÉS

Az új idény úgy rajtol el ma, hogy nem tudni, milyen lesz az ütemterv. Az biztos, hogy az első fordulóban, pénteken az örök rivális Telekom Veszprém hazai pályán fogadja a Budaörsöt, a MOL-PICK Szeged szeptember 2-án, Orosházán indítja a bajnoki szezont.

KRUMPLISÜTÉS SZIN HELYETT

Köztudott, a SZIN az ugyan elmarad, de a hagyományos, már-már az esemény alapvető elemeként számon tartott krumplisütés nem. Az akció ma délután 18:00 órakor a Szegedi Fokolár Közösségi Házban veszi kezdetét. És, hogy mit érdemes előljáróban minderről tudni? A Fokolár Közösségi Házban néhány éve kezdődött minden. A tagok ugyanis észrevették, hogy a SZIN ideje alatt több ember is megfordul az utcában. Úgy gondolták, hogy ez egy jó hely lehetne a közösségépítésre, az ismerkedésre és egy finom étel elfogyasztására. Éppen ezért úgy döntöttek krumplit fognak sütni annak a sok-sok ismeretlen embernek, aki elmegy előttük és megvendégelik őket egy-egy adaggal. Ha te ma nem vendég akarsz lenni, hanem házigazda, 16:00 órára menj. Ha vendégként érkeznél 18:00-ra. És, hogy mit vigyél magaddal? Jókedvet, sütit, szörpöt, zöldséget, gyümölcsöt illetve bármilyen ötletet és hozzájárulást.

FILMEZZ A SZEGEDI MOZIKBAN

Új filmeket kínálnak a szegedi mozik, látogasd meg őket:

BELVÁROSI MOZI

Csőke József terem:

  • 17:45 Made In Italy
  • 20:00 Egy nő láthatatlan élete

Zsigmond Vilmos terem:

  • 17:00, 20:00 Tenet

Balázs Béla terem:

  • 17:30 Az igazság
  • 20:30 Ema

CINEMA CITY

  • #Kövessbe: 18:00, 22:30
  • A láthatatlan ember 22:30
  • AVA 22:30
  • Bring The Soul 18:20
  • Mint egy főnök 22:30
  • Amíg a lagzi el nem választ 20:30
  • Made In Italy 17:30
  • Pesti balhé: 20:15
  • Statin Island Királya 19:40

WAKEBOARD OB A SUN CITY SZABADIDŐKÖZPONTBAN

Augusztus 28-a és 30-a között egy igazán különleges sportélményben lehet részed a Sun City Szabadidőközpontban. A Szeged szomszédságában elterülő létesítmény ezúttal XXII. Wakeboard-Wakeskate Országos Bajnokságnak ad otthont. Így a nyár utolsó hétvégje garantált, hogy extrém lesz, tele vagány, kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató programokkal.

SLÁGERBULI VÁRKONYI TIBIVEL

Ma este 22:00 óra és fél egy között a szegediek nagy kedvence, Várkonyi Tibi húzza majd a talpalávalót a Várban. Ízelítő:

Részletek, a képre kattintva:

SUMMER PARTY A NYUGIBAN

Igazi nyárzáró hangulatot varázsol ma a Nyugi Kert a belváros szívében. A jó hangulatról Cord gondoskodik, aki ismét pszichedeliát, keleties utazós elektronikát és egy remek deep house válogatást pattint össze nektek.

Cord még a megboldogult 2000-es években kezdte karrierjét az azóta már legendássá vált Chi Recordings színeiben megjelenő, nemzetközi sikereket is elérő breakbeat kiadványokon. Később lassított a tempón és kísérletezőbb, pszichedelikusabb vizekre evezett, idén pedig pályafutása csúcsaként a műfaj legjelentősebb kiadójánál, a Merkaba Musicnál lesz megjelenése. A Nyugiban lazulósabb oldalát mutatja majd meg.



HELLÓ LÁNYOK A TISZA DOKKON

A mini Dokk Feszt után, ma és holnap még két nagyon erős bulival vár a Tisza-part. Pénteken 23:00 órától Dj Novák pörgeti majd meg a lemezeket. Szombaton pedig Gabriel B hozza el a legnagyobb slágereket neked. Részletekért kattints a képre:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb