Mindenmás

Best of police: pénzmosás, balesetek sora és határsértés

A hétre is bőven kijutott a pénzmosókból, a balesetet okozókból és határsértőkből Szeged területén. Összekaptuk az elmúlt napok legkiemelkedőbb kék híreit.

BALESET, BALESET HÁTÁN

Autós ütött el motorost vasárnap délelőtt 11 óra előtt pár perccel a Szilléri sugárúton – tudtuk meg olvasóinktól, akik arról számoltak be, hogy a sötét színű kabrió sofőrje segítségnyújtás nélkül hajtott tovább a baleset helyszínéről. Cikkünk megírásának pillanatában még folyik a rendőrségi helyszínelés, a mentők épp most látják el az elütött motorost.

Anyagi káros baleset történt a Rókusi körúton. Két személygépkocsi ütközött egymással, az egyikőjük nem tartotta be a követési távolságot – erősítette meg a Szegedi Rendőrkapitányság sajtóreferense, Deák Sándor lapunknak.

Olvasóink hívták rá a figyelmünket, hogy baleset történt a József Attila sugárút és a Budapesti körút kereszteződésében. Rendőrségi információink alapján két autó karambolozott, személyi sérülés nem történt, a forgalom rendőri irányítás mellett folyamatosan haladt.

Autós ütközött motorossal délután 4 után pár perccel Szegeden, a Makkosházi körút és a Csongrádi sugárút kereszteződésében, a Vértótónál.

ÉGI MEGLEPETÉS: HŐLÉGBALLON SZÁLLT LE EGY LAKÓPARK UDVARÁBA ÚJSZEGEDEN

Hőlégballon landolt Újszegeden, a Lövölde Lakópark végében, a Törökkanizsa utcánál – tudtuk meg a Szeged365.hu környéken lakó, az égi meglepetéstől meghökkent olvasóitól. Az eset csütörtök este 7 és 8 óra között történt, a ballon egy üres telken landolt.

KÖZEL 50 MILLIÓ FORINTOT PRÓBÁLTAK TISZTÁRA MOSNI SZEGEDEN

A bűncselekményből származó pénzből 12 millió meg is érkezett már a számlájukra, további 36 millió forintot a bankok blokkoltak, miután rájöttek a turpisságra.

GYORSHAJTÁS, ÓRIÁSI BÍRSÁG

A csanádi Schumacher megtudhatta a kérdésre a választ: busás bírságot szabtak ki rá a makói rendőrök, miután 50 helyett 127 km/órával hajtott a város belterületén.

BELVÁROSBAN PISILT FÉNYES NAPPAL EGY RÉSZEG EMBER, A SZÜLŐK ELKERGETTÉK

Utólag is bocs a címért, de nem bírtuk ki: ha a vásárhelyieknek lehet sz@rófantomja, nekünk, büszke szegedieknek legalább egy pisilőfantom kijár. Olvasói tudósításunk következik a Szent György térről, ahonnan péntek délután feldühödött szülők kergették el a tök részegen, a játszótérről pár méterre vizelő férfit.

HATÁRSÉRTŐKBŐL SEM VOLT HIÁNY

A rendőrök 19 fő Magyarországra jutását akadályozták meg pénteken, míg további 40 embert már az ország területén tartóztattak fel, és kísértek vissza a határzárhoz.

Közel nyolcvan határsértő próbált meg bejutni Csongrád-Csanád megyébe illegálisan szombaton. A rendőrök 28 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, hetet pedig elfogtak és átadtak a román hatóságoknak, míg 41 fő bejutását megakadályozták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb