Mindenmás

Kaotikusan indult a reggel: eső, hatalmas forgalom, koccanások Szegeden

Szeptember 1-je nemcsak az iskola, hanem a hirtelen megugró forgalom által okozott káosz napja is Szegeden. Az eső miatt még többen ültek kocsiba, mint ahogy arra számítani lehetett, a csúszós utakon pedig jöttek is a koccanásos balesetek.

TORLÓDÁS, TORLÓDÁS MINDENHOL

Több helyen is hatalmas a torlódás Szegeden: áll a kocsisor a Temesvári körúton és a Bertalan hídon, a Római körút folyamatosan torlódik, ráadásul a Csongrádi és a Berlini sarkán dolgozni fog a vízmű. A munkagépek még nem, de a terelést jelző táblák már kint vannak, így a sávlezárás miatt már most lassul a haladás.

Nehéz közlekedni a Belvárosi hídon és a Tisza Lajos körúton is, ugyanakkor a Szőregi úton is erős a forgalom.

KOCCANÁSOS BALESETEK IS TÖRTÉNTEK

A Bertalan hídon történt egy kisebb koccanás, akárcsak a Rókusi körúton a lámpás körforgalom magasságában, itt emiatt még nagyobb tömegjelenetekre kell számítani.

Olvasóink is folyamatosan bombáznak bennünket infókkal, Újszegeden a Fő fasoron 35 perces menetidővel kell számolni, a Felső Tisza-parton az épülő sportcsarnoktól a rakpart lehajtóig negyed órát kell várakozni. Tápéról Szegedre bejutni 25 percet vesz igénybe, míg a Klebelsberg telep – Hősök kapuja távolság 20 percet ölel át.

Az iskolák közelében a már megszokott módon egyenruhások segítenek a suliba igyekvőknek.

5 KILOMÉTERES SOR AZ M5-ÖSÖN

Több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Ócsánál, mert összeütközött egy kisbusz és egy autó kedden kora reggel – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség honlapjára feltett közleményben azt írták, hogy a balesetben többen megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a külső sávot – tették hozzá. Az Útinform szerint mintegy öt kilométeres a torlódás.

HŐMÉRÉS ÉS SORBAN ÁLLÁS A SÁGVÁRI ELŐTT

Szintén olvasóink jelezték, hogy a Ságvári iskola előtt sorban állnak a gyerekek, akik arra várnak, hogy hőmérés után beléphessenek az épületbe.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb