Kikapcs

Szeged365 Cinema: akcióorgiát ígér az új James Bond előzetese

Novemberben kerül majd mozikba a jubileumi, 25. Bond-film, amely egyúttal Daniel Craig búcsúja is lesz a karakterről. A januári előzeteshez képest a friss-ropogós második trailer gigantikus akciókat és brutálisan jó szereposztást ígér.

A hányattatott sorsú Nincs idő meghalni a legendás titkos ügynök 25. színre lépése lesz, és egyben a meglehetősen hullámzó Daniel Craig-korszak lezárása. A briliáns Skyfallt tető alá hozó Sam Mendes távozott a rendezői székből, és a helyére nem kisebb nevet szerződtettek, mint a Trainspotting, A part és a 28 nappal később (no meg a Gettómilliomos és a 127 óra) direktorát, Danny Boyle-t, aki aztán rövid idő múlva kreatív nézeteltérés miatt dobbantott is.

A projekt végül – állítólag Craig kérésére – a Mániákus és a Törvény nevében című sorozatok fölött atyáskodó Cary Joji Fukunaga ölében landolt, aki fogta magát és levezényelte a filmet, az előzetes alapján nem is akárhogy: ha az összes akciójelenetet belevágták ebbe a két percbe, akkor is iszonyatosan látványos lesz a Nincs idő meghalni!

A vizualitás mellett a stáblista sem tűnik rossznak: Craig mellett visszatér Léa Seydoux (Madeleine Swann), Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Bill Tanner) és Christoph Waltz (Blofeld) is, míg új karakterként Lashana Lynch, Rami Malek és Ana de Armas erősíti majd a csapatot.

A magyarországi premier november 19-én lesz, ha minden körülmény úgy akarja.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb