Sport

Szórakozva is edzhetsz Szeged legnagyobb konditermében

A jó edzőteremben az egészséges életmódra vágyó kezdőktől a profi körülmények között készülőkig minden sportoló otthonosan mozoghat, és senki nem kerül kényelmetlen helyzetbe, ha épp a tudásának megfelelő gyakorlatot keresi. Épp ilyen hely a szegedi Global Fitness is, ahol a bérletesek ingyenes edzésterv szerint dolgozhatnak, és ajándékba még táplálkozási tanácsadást is kapnak, ráadásul itt a parkolásért sem kell fizetni.

AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD A KONYHÁBAN KEZDŐDIK

Első hallásra ijesztőnek tűnik, hogy a vasárnapi ebéd lemozgása nem csak ott kezdődik, hogy edzünk egy fél órát; az ideális testalkat kialakítása vagy csak egy kis fogyás elengedhetetlen előfeltétele ugyanis a tudatos táplálkozás, a kiegyensúlyozott életmód, és a következetesen felépített edzésterv is. Rengeteg áltudományos okfejtéstől és féligazságokat tartalmazó cikktől szabadulhatsz meg, ha bérletesként igénybe veszed a szegedi Global Fitness komplex szolgáltatását: a profi edzőteam nemcsak az alapkondidhoz illeszkedő tréningtervet állít össze, de ingyenesen táplálkozási iránymutatást is ad, és a megfelelő rekreáció érdekében a Makkosházi körúti fitness centrum szaunáját is használhatod.

PROFI EDZÉSKÖRÜLMÉNYEK – NEM CSAK PROFIKNAK

A Global Fitness gépparkjának összeállításánál fontos szempont volt, hogy akár a teljesen kezdő edzeni vágyók, akár a profi bodybuilderek is megtalálják a számukra megfelelő gépeket. Az 1800 négyzetméteres komplexumban több mint 200 különböző eszközt, és 120 férőhelyes ingyenes parkolót állítottak a minőségi edzésmunka szolgálatába, emellett 15 személyi tréner és állandó teremedző is egyengeti a sportolni vágyókat, hogy ne érezzék elveszettnek magukat.

ZSÍRÉGETÉS UNALOM NÉLKÜL

El kell viselni a monotonitást – vallják a nagy öregek, de a Global Fitnessben már búcsút inthetsz az unalmas kardióedzésnek: Life Fitness gépeiket nagyméretű monitorokkal látták el, ahol edzés közben tévén nézhetjük kedvenc műsorunkat, YouTube videóinkat, vagy az interaktív programoknak köszönhetően akár Berlin utcáin, egy homokos tengerparton vagy Tibet hegycsúcsain érezhetjük magunkat futás közben.

Mindemellett a szeptemberben üzembe állított InfraTrainerrel végzett edzés biztonságosan növeli a testhőmérsékletet, így fokozza a vérkeringést, és gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, elősegítve ezzel a méregtelenítést. A csúcsminőségű infrasugárzók által kibocsátott speciális infrafény és a személyre szabott zsírégető tartományban végzett edzés hatására a bőr megtisztul, fokozódik a kollagén termelés, ezáltal a bőr simábbá, fiatalabbá válik.

Ha még karácsony előtt szeretnéd jó formába hozni magad, vedd fel velük a kapcsolatot, és ha még szeptember végéig harcba szállnál az 5 darab ajándék Global Fitness bérlet egyikéért, kövesd be őket Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb